Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokkers op de HondenPage.

merza merza merza merza merza merza merza merza merza merza merza merza

Wij fokken nu ruim 30 jaar catalaanse herders honden oftwel gos d atura's ,Al onze honden leven in en om het huis en niet in kennels. Vele generaties gossen zijn hier aanwezig en leven in goede harmonie met elkaar. Net als elke hond heeft de gos veel beweging nodig , Onze honden showen in binnen en buitenland met prima resultaten ,Vele internationale kampioenen bezitten wij ,maar wat we belangrijker vinden is een fijn karakter en prima werklust . Een aantal van onze honden doen het geweldig als reddings en zoekhond , Ook in behendigheid blinken zij uit ,en als schapendrijver staan ze ook hun mannetje (of vrouwtje) Wij staan door onze grote kennis van het ras de mensen graag bij door informatie te geven over gezondheid en karakter .

Mijn kennelnaam betekent: een gossenkennel van "spaanse pepers", want een Gos ziet eruit als een lekkere wilde ragebol, maar achter dit guitige smoeltje zit een pittig karaktertje dat vraagt om een liefdevolle consequente opvoeding zonder dwang. Mijn kennel bevindt zich in Bad Bentheim, nèt over de grens van Overijssel met Duitsland, vlakbij de Lutte/Oldenzaal/Enschede. Tussen omgeving met veel bos waar de hond lekker vrij mag lopen.

Meer weten over de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder)? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder)? Kijk dan bij de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^