3 jaar oude spaniel, geeft ineens rare gilletjes .

Hai onze 3 jaar oude cocker spaniel, boef, geeft vandaag ineens plotseling rare gilletjes.  
Sinds vannacht lijkt het alsof ie wanneer ie opstaat of gaat zitten ineens iets van een pijnschuit heeft.  Zeker niet elke keer, maar al 10 keer zo'n klein gilletje gehoord.   

Hij lijkt zowieso van slag en heel bedompt. Hij eet nog wel en wordt nog enthousiast van een snoepje. Maar ergens lijkt ie dus een pijnscheutje te krijgen.  Hij rent nog steeds en heeft geen problemen om aan de lijn te trekken.  Maar nu thuis lijkt het erger geworden en lijkt ie futloos.  Wat ook vreemd is, dat ie wanneer ie zit alleen z'n hoofd beetje schuin omhoog gericht houdt. terwijl dat normaliter heel geanimeerd beweegt. 

We hebben alles gevoeld en geknepen maar daar geeft ie geen reactie op. We hadden wel het idee dat z'n derde ooglid gister wat opgezwollen was, maar dat is met wat zalf al weer weg-gegaan vanochtend. 

temperatuur is ook netjes met 38.8 graden..

Heeft iemand een idee. kan het zijn dat ie gewoon een beetje last heeft van de hitte? of oververmoeit is. ?

Antwoord van Caressa Dierenziekenhuizen

Beste,


Ik denk inderdaadf dat een soort belssure het meest waarschijnlijk is. Ik zie dit soort klachten het meest bij blessuren aan de wervelkolom, zoals rug of nek.

Indien de klachten niet overgaan zou ik een dierenarts opzoeken.

Met vriendelijke groet,


Ischa Swartz

Gesteld door honden page profiel tomastomas op 18 juli 2013 om 23:12
Beantwoord door Caressa Dierenziekenhuizen op 19 juli 2013 om 09:03
1027 x bekeken

Over Caressa Dierenziekenhuizen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^