Zomaar

Dogboek > Zomaar

We zijn weer wat daagjes verder. Het gaat vreselijk goed met Lady. Ze geeft zelf aan wanneer ze naar buiten moet om te plassen of te poepen, hiervoor krijgt ze dan een micro trainers snoepje. Met recht micro want je moet 2 keer kijken. Natuurlijk gebeurt er ook nog wel eens een ongelukje, maar dat is logisch want het is nog een pup. Het lopen met de riem buiten gaat ook goed. We mogen alleen nog maar in de straat lopen, die nog steeds vol ligt met vuurwerk afval jammer genoeg. Maar met volle moed gaan we naar buiten gewapend met plastic zakjes en de trainers.De 9de deze maand krijgt ze haar prik en komt het park dichterbij. Verder is ze nooit alleen, want ik woon en werk in het zelfde pand.Dit was het voor nu.

Door honden page profiel J. van SchagenJ. van Schagen op 07 januari om 13:03Ja Lady groeit echt als kool. Ik zie het zelf ook terwijl ik haar constant zie, want ik woon en werk in het zelfde pand. Vandaag is ze voor het eerst in het park geweest.09-01-09 heeft ze haar vaccinatie gehad en moest ze nog 5 dagen wachten voor het ingewerkt was. De dokter was heel tevreden over Lady.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Zomaar

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van J. van Schagen:
Het word weer tijd voor een verhaaltje
park
Zomaar
rectificatie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^