Molly’s eerste weken

Dogboek > Molly’s eerste weken

En zo heb ik een familie van 5 personen en 2 katten...Hoe nerveus ik was de eerste week...Achter de katten aan kan je daar mee spelen? Nee dus eigenzinnig als die zijn..heb al meerdere maal een sneer over mn neus gehad...oke die moet ik met rust laten.
5 personen over die wel met me willen spelen? Van iedereen krijg ik aandacht ik word hier wel wat druk door weet soms niet goed hoe ik de rust moet pakken,de bench vind ik niet zo leuk...mijn mandje is geweldig ik voel me daar veilig en val makkelijk in slaap.
Wanneer de nacht valt wordt mijn mandje bij mijn baasje gezet dit werkt goed,ik slaap goed,ik wordt onrustig wanneer ik mijn behoeftes moet doen,maar daar word op gereageerd,liefst doe ik dat in de tuin,lopen vind ik nog niet zo fijn. Eventjes gaan we lopen maar alleen de terug reis naar huis maakt me blij.
We zijn gelukkig met zn allen al is het even wennen,ik hou van mijn familie en zij houden van mij.

Door honden page profiel Molly RanomiMolly Ranomi op 10 augustus om 23:38 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Molly

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Molly’s eerste weken

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Molly Ranomi:
Molly’s eerste weken


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^