Mijn vrouwtje heeft ze niet allemaal op een rij.

Dogboek > Mijn vrouwtje heeft ze niet allemaal op een rij.

Zo was weer eens zo'n heerlijk dagje gisteren,ons kind (ze denkt dat zij ook een baasje is van mij, ik heb het wel eens aan haar uitgelegd,maar begrijpen doet ze me niet :'( ))was thuis die moest later beginnen met werken en zij heeft mij gezelschap gehouden. Wel fijn hoor ik hoef haar maar lief aan te kijken en kunstjes te doen en dan krijg ik altijd van haar een lekker snoepje. En voor ze weg gaat laat ik haar altijd even de buurt zien,en laat ik haar zien welke boom,autoband ik nog niet gezien heb en daar laat ze mij dan heerlijk snuffelen.
Ik heb maar heel even het rijk alleen gehad in mijn huis, en toen kwam mijn vrouwtje thuis van haar werk.
ik was zo blij dat ze er was want is toch mijn liefste vrouwtje zij luisterd tenminste naar mij.
Wat deed ze nu ging ze om de tafel heen rennen,zodat ik niet bij haar in de buurt kon komen is een leuk spelletje maar moet natuurlijk niet te lang duren he!
Na een paar rondjes had ik er genoeg van kijk dat ik haar bezig moet houden prima, maar om een tafel rennen, ben gekke henkie niet dus, hup op de tafel en dat was niet de bedoeling maar ging prima. Vraagt mijn vruowtje wat doe je nou? Tja, ik ben geen blinde geleide hond (respect)maar ze zag toch wel wat ik deed? Geloof niet dat het goed was maar ze moest wel lachen :-D daarna pakte ze haar riem omdat ze nog even door de buurt wilde wandelen.
Ik ga natuurlijk niet zeggen dat ik nog niet heb gewandeld (want ik ben natuurlijk niet gek O-), en dan laat ik toch mijn vrouwtje de buurt nog even zien.LOL

Door honden page profiel EdwineEdwine op 15 juni om 08:29



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Mijn vrouwtje heeft ze niet allemaal op een rij.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^