Dit was onze lieve Dalmatiër...

Dogboek > Dit was onze lieve Dalmatiër...

Hallo allemaal, hier mijn eerste blog.

Een aantal weken terug hebben we onze lieve Dalmatiër Chelsea in moeten laten slapen omdat ze niet meer kon lopen en pijn had. Het was hartverscheurend en vreselijk moeilijk om afscheid te nemen van onze lieve meid. Het ging allemaal heel snel, nog een kus op haar kop en toen was ze er niet meer.

Met tranen in mijn ogen wil ik terug kijken op de mooie dingen die we met onze lieve Chels hebben meegemaakt.

Mijn broertje en ik waren nog klein en we hadden in de tuin een trampoline. Ingegraven in de grond. Deze was in de zomer altijd lekker warm door de zon. Chels kroop er stiekem op zodra ze de kans kreeg, en dan kreeg je haar er echt niet meer vanaf! Dan lag ze helemaal languit je gewoon de gek aan te steken haha.

Op de picknick tafel in de tuin zaten we altijd een part watermeloen te delen. Chelsea een hapje, ik een hapje...

Samen in de tent slapen! We hadden een grote tent in de tuin en we hadden ook speciaal voor haar een luchtbed opgeblazen. Een nachtje nauwelijks geslapen, maar wat was het leuk!

Eindeloze wandelingen door het bos. Dan rende Chelsea vooruit en verstopten wij ons snel achter een boom of in de bosjes en dan was ze ons weer kwijt. En maar zoeken en snuffelen! Dat gekke beest :-)

Lekker samen zonnebaden. Al pikte zij altijd je badlaken in!

Zoveel leuke dingen en tot op de laatste minuut was zij een geweldige hond! Ik zal haar nooit vergeten. In mijn gedachten leeft zij voort... Ik hou van jou lieve Chelsea, mijn meisje!

Door honden page profiel KimberleyKimberley op 11 februari om 00:14



Nog veel sterkte met het verlies van jouw maatje !! Het is altijd zo moeilijk als je ze moet laten gaan, maar ze heeft het bij jullie zo goed gehad, vergeet dat nooit !

Fijn dat je nog zoveel leuke momenten met haar hebt gehad!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Dit was onze lieve Dalmatiër...

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Kimberley:
Dit was onze lieve Dalmatiër...


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^