Zomer in m'n bol

Dogboek > Zomer in m'n bol

Vandaag heb ik m'n baasjes toch maar weer lekker tureluurs gemaakt. Wil het vrouwtje me uit laten, ben ik niet vooruit te branden, maar als ik daarna in de tuin lekker van het zonnetje heb genoten besluit ik eens wat meer energie te tonen. Robin vraagt of ik zin heb om naar buiten te gaan, en meteen begin ik alle hoeken van de kamer door te rennen. Ik had het idee dat ze me uit zaten te lachen hoor, maar ik deed er lekker niks op uit.

Nou, toen Robin me eindelijk aan de riem had weten te krijgen, gingen we dan op pad. Ik liep een heel eind voor haar uit, en af en toe moest ik even omkijken of ze er nog wel was hoor. Wat een slome is dat. Kwam ik onderweg nog het hondje van de zijstraat tegen, en ik had wel zin om te spelen, alleen dat hondje begon heel lelijk te grommen naar mij. Zijn baasje zei dat hij kon bijten, dus ging ik er maar snel vandoor. Heb later in het uitlaatparkje wel een nieuwe vriendin gemaakt: een rottweiler. Normaal heb ik het niet zo op grote honden, maar deze was wel lief hoor. Ik wil niet dat Robin me weer een watje gaat noemen, straks zet ze me nog voor schut!

Nou, en toen weer op naar huis. Had mezelf inmiddels zo erg uitgeput dat ik echt één poot per twee seconden verzette. Robin mopperde wel een beetje dat ze me echt niet ging dragen, maar ze toonde gelukkig een beetje begrip. Ging ik thuis lekker op de bank liggen.

Uurtje later was ik weer helemaal fit en terwijl Robin gezellig in de kamer stond te zingen, ging ik tegen haar opspringen. Ja, hallo, beetje aandacht! Gelukkig ging Robin lekker met mij in de achtertuin ons favoriete spelletje doen: ik ren weg en zij moet achter me aan. Vind ik toch zo leuk! Omdat het inmiddels geen uitdaging meer is (ik ben toch veel sneller), ren ik nu pas de allerlaatste seconde weg. Ik liet Robin mijn stoerste hondengrijns zien en toen kreeg ik twee van mijn lievelingskoekjes (yum), omdat ik zo'n lieve meid was en ben ik lekker in het zonnetje gaan liggen. Was dat nou eens een leuke middag.

Door honden page profiel Robin en FamkeRobin en Famke op 21 maart om 19:41



haha geweldig! wat is het toch een lieverd!

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Famke

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Zomer in m'n bol

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Robin en Famke:
Zomer in m'n bol


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^