Onze boefjes!!

Dogboek > Onze boefjes!!

Hallo,

Wij hebben op dit moment 2 dikke boeven rond lopen!

Een Franse Bulldog van 1 jaar en 2 maand oud. Echt een donder, daarin tegen kan hij ook heerlijk bij me op de bank liggen! Is erg aanhankelijk. Bo is bij ons gekomen op de dag dat hij 8 week oud werd. Eigenlijk was hij een ongelukje. Zijn moeder is namelijk al 8 jaar. Was 7 toen Bo kwam en tevens was dat haar eerste nestje! Zij hadden toen een reu erbij, kruising frans/amerikaanse bulldog. En daaruit is mijn kerel gekomen!!

Verder hebben we nog een Amerikaanse Bulldog lopen van bijna een jaar. (12-12-09) is ie geboren!! Ook een reu. Dikke lieverd hoor, maar kan ook echt een boefje zijn!! Guus is heel erg van de knuffel. 'S avonds moet hij altijd even op de bank bij je liggen en even lekker tegen je aan knuffellen!! Heerlijk hoor als je alleen thuis bent!

Ze hebben mij altijd vertelt dat 2 reutjes bij elkaar niet kan, nou ik merk er helemaal niks van!! Tuurlijk kunnen ze heerlijk met elkaar stoeien, maar ze kunnen ook lekker tegen elkaar op de bank liggen!! Dat is wel te zien op de foto's!


Hoop dat ze nog heel lang en gelukkig bij ons mogen zijn! Komt vast allemaal goed, ze komen hier niks te kort en hebben het (naar mijn idee) reuze naar hun zin!!

Door honden page profiel Suzan, Bo & GuusSuzan, Bo & Guus op 13 november om 16:08



Naar mijn idee hebben ze het ook reuze naar hun zin bij jou!! =) Dat is aan de foto's in je album wel te zien. Erg leuk! ;-)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Onze boefjes!!
Onze boefjes!!
Onze boefjes!!
Onze boefjes!!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Suzan, Bo & Guus:
Onze boefjes!!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^