Shih Tzu liefde...

Dogboek > Shih Tzu liefde...

Mijn Timo:

Heb ik gisteravond toch wat meegemaakt met die harige kleine van me. Ik kwam tot de ontdekking dat ik mijn mobiele telefoon in de auto had laten liggen. Ik dacht: "even snel de voordeur uit, telefoon ophalen". Niet dus he!!!

De voordeur trok ik achter me dicht, sleutels in de hand, telefoon gehaald en wilde weer snel door de voordeur naar binnen. Sleutel in 't slot, draaien, duwen...vraagtekens en toen het besef. Ik was buitengesloten door mijn eigen Timo! Twee turven hoog en in zijn wilde enthousiasme, dat ik (zijn oogappel) weer achter de voordeur verscheen, heeft hij het onderste nachtslot naar beneden geduwd en mij dus buitengesloten.

Achterdeur zat ook op het nachtslot, ramen waren allemaal dicht, en na enig gerommel in de schuur vond ik een schepnetje met lange steel die ik altijd voor de vijver gebruik. Misschien dat ik daarmee de grendel weer omhoog kon trekken? Ik had amper het visnetje door de brievenbus geduwd of ik stond met lege handen. Weer achterom de schuur in, rommelend in dozen en kratten of ik niet een inbrekerswerktuig kon bemachtigen waardoor ik mezelf weer toegang wist te verschaffen tot mijn eigen woonstee. En jawel....daar stond ik ineens met in mijn hand een lange looplijn van Sascha, met daaraan een grote lus. 't Werd een waar gevecht daar bij de voordeur. Toen de riem door de brievenbus verscheen werd eraan gerukt en getrokken, na veel gefoei en wacht en terug, wist ik mijn schat zover te krijgen dat hij netjes ging zitten en mij liet hengelen, zwaaien en trekken met de riem.

En jawel...na een dikke 3 kwartier voelde ik ineens de grendel meegeven en naar boven schieten. Een dolenthousiaste Shih die me wild begroette toen ik binnenkwam en me aankeek alsof hij wilde zeggen: "goddank ze hoeft toch vannacht niet buiten te slapen!"

Door honden page profiel Klara en TimoKlara en Timo op 31 juli om 22:51



Wat een toestand was dat, buiten gesloten door je eigen hond! Heb je het veranderd zodat het niet meer gebeurt??? Groetjes Dolfine

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Timo

Foto's

Shih Tzu liefde...
Shih Tzu liefde...

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Klara en Timo:
Shih Tzu liefde...


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^