Delen

- facebook

- twitter

Forum Hoe zijn jullie aan je hond gekomen?

De puppy-club > forum > Hoe zijn jullie aan je hond gekomen?

honden foto van kelly

honden page profiel kellykelly

Halloo


Ik was 16 jaar en we hadden al een boxer (Sloeber die een paar maanden na de aankomst van duna is overleden :( ). Via de online zoekertjessites zag ik alle schattige pups en na lang nadenken en de pro's en contra's te overwegen besloot ik aan mijn mama te vragen of ik ook een kreeg. Nee ! Dat was mijn antwoord... Na maanden en maanden zagen heeft ze uit miserie toegezegd na een urenlange preek over mijn taken en verantwoordelijkheid tov de pup besloot ik om een ras te zoeken dat bij mij paste. Ik was meteen verkocht aan de keeshondjes !

Zoals al gezegd hier is een keeshond niet zo evident te vinden in België. Na weken en weken dag in dag uit te zoeken vond ik een vrouw die een nestje had. (Particulier) Het was een ongelukje en ik wou per sé een hondje dat op een wolfje leek :-D. Zo was er nog eentje! Ik was zoooo blij !


Het was een verjaardagscadeau en de dag dat ik haar ben gaan halen was een van de mooiste dagen in mijn leven. Klinkt mischien overdreven maar het is zo !

Ik ben super fier dat ze mijn hondje is en ze steelt nog elke dag de show als we naar de stad of zo gaan :-D

26 maart 2011 om 18:43

Je kunt een reactie plaatsen
honden foto van Cupido Dwergschnauzer

honden page profiel Cupido DwergschnauzerCupido Dwergschnauzer

Men schoonmoeder had een Bernersenne welke zij moest laten inslapen er werd na lang zoeken voor een dwergschnauzer gekozen eigenliojk niet mijn hond veel te klein. Daphne leerde mij al snel dat ik het helemaal mis had en ik was helemaal gek van haar. Toen mijn schoonmoeder er niet meer voor kon zorgen kwam ze dan ook gelijk bij ons, Nu hebben wij 7 dwergwn en momenteel 4 puppy's en ons leven draaid eigenlijk steeds meer om de schnauzers veel naar tentoonstellingen en een of twee nestjes per jaar waar we iedere keer erg veel plezier aan beleven tot het moment dat we afscheid moeten nemen. We hebben tot nu toe steeds een pup uit het nest zelf gehouden.
Dus mijn raad begin nooit aan een schnauzer want voor je het weet ben je in de minderheid enwoon jij in bij je honden.

13 april 2011 om 21:23

honden foto van Eva

honden page profiel EvaEva

Hihihi, leuk verhaal van de Schnauzer! Dat wordt een groter huis zoeken als dit zo door gaat :-D

Een vriend van me kreeg een nestje... Alleen de zwarte was nog over. Zelfs toen twijfelde ik nog. En op een dag schoot zijn naam in m'n hoofd: Raaf. Toen wist ik, dit is mijn hondje en was ik verkocht. Dat ben ik tot op de dag van vandaag!

16 mei 2011 om 23:24

honden foto van manasvrouwtje

honden page profiel manasvrouwtjemanasvrouwtje

Onze dwergpoedel van 12 jaar hadden we ingeslapen en je bent zo gewend aan een hond.
Dus rocky is gevonden op marktplaats en gehaald in gelderland.

31 mei 2011 om 10:53

honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*

honden page profiel Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*

Dempsey komt uit het asiel.
Zijn mama is hoogzwanger binnengebracht gewoon omdat de eigenaars geen zin hadden in de puppy's en de kosten eraan.
Dempsey is vandaag mee naar huis mogen komen :-D
Eindelijk kan ik volop van hem gaan genieten

31 mei 2011 om 14:50

honden foto van Nicky,Denny en Luna

honden page profiel Nicky,Denny en LunaNicky,Denny en Luna

Mijn vriend en ik wilden al heel lang een hond, als we gingen samenwonen. Dus we hadden eindelijk huisj gekregen. Gelijk gekeken, voor een puppy. Mijn vriend wilde iets in de richting van een herder eerst. Maar dat ras trekt mij niet zo. Ik wilde graag een Deense Dog, maar die worden te groot zegt mijn vriend. Nou wij lang over door gepraat over welk ras. Mijn vriend op marktplaats kijken, komt hij een Cane Corso nestje tegen. Nou dat ras zei ons (nog) niks dus wij op google gekeken, en we waren gelijk verliefd.

Dus ik die vrouw opgebelt, of ze er nog hadden zitten. Ja ze had er nog 3 zitten, waarvan 1 was gereserveerd. We kwamen daar aan op de boerderij, kwamen de ouders van Luna al meteen aangerend. Dus die vrouw haalde ons op bij het hek om naar de puppy's te gaan. Wij aangekomen in de stal, waar ze zaten. Kwamen ze gelijk uit hun iglo hutje, om blij op en neer te springen. Mijn vriend zei, kies maar uit welke je wilt. Ik was zo verliefd op die kopjes, dat ik ze allemaal wilde meenemen. Dus uiteindelijk Luna uitgekozen. Ze bleef de hele tijd bi je hangen. En met de prijs hadden we ook gelukt, omdat dat ras rond de 1000 euro kost. Maar de vrouw vroeg er 250euro voor. Omdat ze een nestje hadden voor de fun. We kregen een vlooien pipet mee, een paspoort gezondheids verklaring van de DA. Ouders zagen er heel goed uit. Waren met andere dieren opgegroeit, Paarden waren er, kippen en nom maar op.Dus zo zijn wij aan Luna gekomen.

Sorry voor het lange verhaal O-)

03 augustus 2011 om 16:28

honden foto van spikey

honden page profiel spikeyspikey

hoi allemaal,

mijn pup heet spikey,ze is nu ongeveer 5,5 maanden oud.
het is een duitse pincher kruising.

ik heb haar van het circus gekregen.

24 augustus 2011 om 22:59

honden foto van *~Thomas~&~Flip~4~ever~*

honden page profiel *~Thomas~&~Flip~4~ever~**~Thomas~&~Flip~4~ever~*

Ik moest eerst 3jaar wachten op mijn pup, Het is een entlebucher sennenhond :-) ik heb hem pas opgehaald hij was geboren toen ik op vakantie was met mn ouders in turkije toen we weer in Nl waren gingen we meteen naar groningen , was 3 u rijden :O en 9 september hebben we hem op gehaald & zn naam is flip :-D

11 september 2011 om 18:43

honden foto van Danny & Zoë

honden page profiel Danny & ZoëDanny & Zoë

Toen ons vorige hondje een Jack Russel na 12 jaar kwam te overleiden. Hebben we eerst een half jaar gewacht met de aanschaf van een ander hondje. Maar 1 ding was zeker er moest weer een hondje komen en aangezien ik helemaal gek ben van staffords zijn we opzoek gegaan naar een Engelse stafford. Eerst heb ik zoveel mogelijk info verzameld over dit ras zodat ik zeker wist dat dit bij ons paste. Toen zijn we gaan zoeken op diverse 2de hands sites. Na een aantal afspraken gemaakt te hebben met fokkers en de afspraak weer afgezegd te hebben ( omdat we toch nog teveel verdriet hadden van onze overleden Jacky ) haden we eigenlijk besloten om in 2012 maar weer eens te gaan kijken. Maar daar kwam al snel verandering in. Mijn vrouw kwam op Marktplaats een blauwe Engelse stafford tegen en we waren gelijk verlieft. We zijn die zelfde avond nog gaan kijken en voor dat we het zelf wisten hadden we haar gekocht met stamboom en alles dr op en dr aan. nu hebben wij Zoë 3 weken en ze voelt zich al helemaal thuis.

http://www.hondenpage.com/foto/foto/170088.jpg

12 september 2011 om 22:27

honden foto van chantal dekker

honden page profiel chantal dekker chantal dekker

we hebben samen al een hond,daisy. ze is echt een schat van een hond maar ook al en dagje ouder. we hopen dat ze nog heel lang bij ons zal zijn want we kunnen haar echt nog niet missen maargoed je moet ook realistisch blijven.

toen mijn vriendin vertelde dat de hond van haar moeder pups kreeg, ben ik gaan nadenken wat de voor en nadelen zouden zijn. en ben ik met mijn man gaan praten.

ikzelf ben opgegroeit met een duitse herder/mechelaar, we waren even oud en zij was echt mijn zielsverwant. waar ik was was zij. ze is 16 jaar lang niet van mijn zijde geweken.

ik hoop dat mijn kleine jongen ook zo'n band zal hebben met een hond.

toen ik de pups zag was ik meteen al verliefd op diva terwijl we er eigenlijk nog niet helemaal uit waren of we het nou wel of niet zouden doen. toen ik mijn vriendin belde met de vraag of er nog een hondje was, zij ze ja, het witte teefje met lichtbruine oortjes is er alleen nog! dat was onze diva!
nu moet ik nog 2 weken wachten tot ze eindelijk komt. mijn uis is dreumes en puppy proof!

14 september 2011 om 21:19

honden foto van Goele & Cas

honden page profiel Goele & CasGoele & Cas

Wij zijn eerst op zoek gegaan naar welke hond bij ons zou passen... Uiteindelijk kwamen we uit bij de Cairn Terriers. Ik was dolblij, want ik heb een voorliefde voor terriers.

Omdat we niet persé een hondje met stamboom wilden, hebben we Cas gekocht bij mensen die een gelegenheidsnestje hadden. We waren direct verkocht. (was het dan al niet door de moeder van Cas die eveneens ons hart stal)

Cas was direct mijn eerste keuze en ik heb hem niet meer 'los' gelaten sindsdien.

15 september 2011 om 13:44

honden foto van Roos

honden page profiel RoosRoos

Hoi allemaal!
Toen ik 13 was kochten mijn ouders een middenslag schnauzer, ik ben helemaal gek op het beest. Het is echt mijn maatje. Alleen sinds 2005 zie ik het beest niet zo heel erg veel. Ik ging studeren en woonde toen 2,5u van mijn ouders vandaan, daarna kwam ik weer tijdelijk terug om vervolgens weer 2,5u verder te wonen.
Ik mis mijn hond ontzettend en ben dol als ik samen met hem ben.
Hier in mijn appartement woon ik alleen en ik wilde zo graag steeds wandelen en lekker ravotten met Casper (schnauzer), alleen hem hier halen is geen optie.
Toen vond ik het ineens tijd om zelf een hond aan te schaffen. Ik woon niet ontzettend groot, dus heb eerst onderzoek gedaan naar welke hond voor mij en mijn woning geschikt zou zijn. Ik kwam toen op een parson russell terrier uit. Ik woon 2 minuten van een groot park met uitrenweide, kan de hond lekker zijn energie kwijt.
Toch bleef ik het een grote verantwoordelijkheid vinden, ineens een pup aanschaffen. Ik heb toen via de rasvereniging met twee fokkers een afspraak gemaakt die toen nestjes hadden. Gewoon om te kijken hoe het daar er aan toe gaat en hoe ze met de pups omgaan plus extra informatie over het ras.
Door de fokkers ben ik toen gescreened en heb toen gevraagd aan hun of ze mij geschikt vinden voor een hond. Het antwoord was bij beide fokkers volmondig ja!
Zodoende heb ik mijzelf bij hun op de wachtlijst gezet en sinds 8 oktober heb ik Fay in huis!! Mazzeltje: Ik heb Fay bij de fokker vandaan waar ik mijzelf het prettigst bij voelde. Heel fijn!

Fay is een hondje met een rugzakje. Het is waarschijnlijk een hondje die niet helemaal 100% is. Wellicht ga ik binnenkort een echo doen om er achter te komen.
Voor de rest is het een hele lieve pup.
De eerste twee dagen moest ik ontzettend wennen om een pup te hebben en geen oude reus van 11 die overal naar luistert. Nu gaat het steeds beter en beter en we groeien nader tot elkaar.

Om een lang verhaal kort te maken: via de fokker, officieel met stamboom.

(sorry voor het lange verhaal)

12 oktober 2011 om 18:23

honden foto van kooikerhondje

honden page profiel kooikerhondjekooikerhondjespeciaal aangestelde fokker

Lumi komt bij een kleine fokker vandaan die een hondje van ons heeft gekocht. Met haar hebben ze één nestje gefokt en met haar dochter ook. Van die dochter is Lumi een pup.
Fusca's vader hebben wij gefokt. Toen hij op 13 jarige leeftijd zijn eerste nestje ging geven, wilde ik daar graag een pup van. Ook deze 'fokker' heeft 2 hondjes. Beide hondjes dus gefokt volgens de regels van de vereniging en in de huiskamer opgegroeid en bij een fokker met twee hondjes.
Mijn deeltijdhond, Vincent, de hond van mijn ouders, is door onszelf gefokt, maar hebben we op 9 jarige leeftijd door onverwacht overlijden van het baasje terug gekregen.

11 april 2012 om 08:49

honden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!

honden page profiel Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!

Mijn vriendin moest en zou een wit bolletje wol, een Maltezer... O-) ..zo gezegd zo miskocht bij de broodfokker, maar ik hou van het beestje hoor..;-)

11 april 2012 om 08:57

honden foto van Christien&Chelsea

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

Ik wou een trouwe vriend die me blij maakte en waar ik lekker mee kon wandelen enzo.. Ik wou eigenlijk een gevlekte Amstaff maar toen ik Chelsea's foto zag was ik om.. Een gezin had d'r gekocht van vrienden die een nest hadden, maar na een paar weken waren ze toch tot inkeer gekomen.. Ik wou eigenlijk wel een pup die al ietsje ouder was omdat ik gewoon moest werken en afhankelijk was van een goede vriendin die halve dagen werkte, zo moesten we het een beetje rondbreien in het begin, niet ideaal ik weet het maar ja niet iedereen heeft de ideale gezinssituatie.. Chels was dan 13 weken dus niet echt veel ouder maar ze was toch al een flinke pup, en alles is goedgekomen, ben helemaal naar de andere kant van Nederland geracet op me achterwielen haha

11 april 2012 om 10:57

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomgoedgekeurde fokker

Nou nog even een update hoe ik aan mijn meest recente aanwinst ben gekomen... O-)

Ondanks het feit dat deze plannen al langer op de achtergrond speelde kwam ze alsnog redelijk onverwacht op ons pad maar wat zijn we blij dat we haar zijn tegengekomen...
Toen wij in de loop van 2011 besloten uiteindelijk (binnen enkele jaren) weer een hond aan onze roedel toe te voegen (na alle ellende die we met onze roedel hadden meegemaakt inmiddels) hebben we lang zitten twijfelen over het ras. Moesten we verder gaan met een ras waar we gek op zijn en welke we door en door kennen maar welke ook (op dit moment) wat (praktische) bezwaren met zich mee brengt, of wagen we de gok en gaan we verder met een compleet nieuw ras voor ons maar ook eentje waar we helemaal smoorverliefd op zijn en welke we graag aan onze roedel zouden willen toevoegen? De uiteindelijke keus is op de laatste optie gevallen. De Chinese Naakthond is immers een ras wat ons al jarenlang erg trekt en na wat research in het ras, het bezoeken van wat shows en het verdiepen in fokkers en lijnen vonden we deze hondjes alsmaar leuker worden. Qua karakter liggen ze net tussen een Chihuahua en Sheltie in en qua uiterlijk... Tja qua uiterlijk is het wel een totaal ander hondje natuurlijk maar toch ook een hond welke ons op dat gebied zeer aanspreekt. Oorspronkelijk was het idee echter om nog ietwat langer te wachten en pas in de loop van 2012 onze zoektocht te starten naar 'het pupje'. Maar na alles wat ons begin dit jaar is overkomen leek ons eigenlijk juist nu wel het goede moment om een pupje toe te voegen aan onze roedel. Nieuwe plannen maken, nieuwe dromen verwezenlijken en bovenal nieuw leven in huis waar we met z'n allen van zullen genieten.
De fokker van Elphaba heb ik vorig jaar leren kennen tijdens mijn verkenningstocht naar dit ras en had ik al meteen een erg leuke klik mee. Toen zij begin dit jaar haar nestplanning bekend maakte was ik meteen verkocht... Deze combinatie sprak mij zeer aan en zodoende hebben we dus uiteindelijk contact met haar opgenomen. We stonden eigenlijk op de wachtlijst voor een naakt teefje maar na het zien van het powderpuff meisje waren we al gauw verkocht. Toen we dus de vraag kregen of we wellicht geïnteresseerd zouden zijn in haar hebben we uiteindelijk volmondig ja geantwoord want de klik met de fokker, oudercombinatie en uitgevoerde gezondheidsonderzoeken vond ik belangrijker dan het vachtje van de pup. Bovendien ben ik helemaal smoorverliefd op kleine Elphie, was ik toen al en ben ik achteraf dus eigenlijk ook wel heel erg blij dat we voor een puffje zijn gegaan want zou nu echt niet anders meer willen.
Enkele weken later konden we op visite komen om onze toekomstige kleine meid in het echt te bewonderen en medio maart hebben we 'r opgehaald!

(heb voor het gemakt dit stukje grotendeels van m'n site gekopieerd mocht het mensen bekend voorkomen ;-))

11 april 2012 om 16:46

honden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shane

honden page profiel Lisanne, Dani , Lina, ShaneLisanne, Dani , Lina, Shane

we zaten al best lang te denken aan een kleinere hond.Vader wou een bulldog, zus een maltezer of havanzer moeder een chihuahua en ik ook een chihuahua of een jack russel , vlinderhondeje of cavalier. vader wou geen chi en vlinder vooral omdat hij bang was dat die erop zou gaan staan, moeder wou geen bull omdat dat haar gewoon niet aansprak. we hebben lang over een jack russel gedacht maar hebben toch besloten het niet te doen in verband met de konijnen, en het terrier instinkt dat er toch in zit.
moeder vond de maltezer en havanezer ideaal omdat die niet verharen. vader vond die 'pluis hondjes' anders maar niks. hij wou toch liever iets groter en met een platte snuit.
en toen kwamen we steeds dichter bij de cavalier , we gingen naar evenmenten e.d om kennis te maken met het ras. en onze liefde voor deze vriendelijke , actieve maar angstloze hondjes groeide. en toen kregen we nieuwe buren, en ja hoor ze hadden een cav! als snel mochten we op haar passen als de buren weg waren, en wat vonden we haar leuk! later bleek dat de buren weer een nestje namen, van haar! en ook een prachtige dekreu. er kwamen 3 pups , 2 reuen en 1 teefje. we hadden van tevoren afgesproken dat we het grootste en zwaarste pupje namen die goed getekend is en ondernemend en actief. en er was er dus 1 reutje met een prachtige aftekening, en de grootste en zwaarste was, later bleek ook dat hij zich ook heel goed ontwikkelde en ook nog heel slim , acief en ondernemend was. toen was de keuze gemaakt! nooit spijt van gehad al zijn zijn broer en zus ook heel leuk, dani blijft toch echt mijn hondje, en we passen gewoon bij elkaar! ;-)

02 mei 2012 om 01:22

honden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shane

honden page profiel Lisanne, Dani , Lina, ShaneLisanne, Dani , Lina, Shane


schattig he! ;-)

02 mei 2012 om 01:27

honden foto van Lizzy (Boerenfox)

honden page profiel Lizzy (Boerenfox) Lizzy (Boerenfox)

Wij zijn aan onze pupjes gekomen door de mama(Tommie) te laten dekken met de boerenfoxen reu SRTORM. Uit Tommies buikje kwamen 7 schattige pupjes! Wij hebben er zelf 2 van gehouden en 5 zijn naar een ander baasje en vrouwtje gegaan

groetjes van Lizzy en haar vrouwtje

30 mei 2012 om 15:02

honden foto van Elias en Lisa

honden page profiel Elias en LisaElias en Lisa

we hebben lisa uit de kennel gaan halen en ze was zoo schattis we waren derkt verkocht!!!!!!!!!! ;-) ;-)

30 mei 2012 om 15:06

honden foto van ~*~Annika&Mojo~*~

honden page profiel ~*~Annika&Mojo~*~~*~Annika&Mojo~*~

onze Mojo komt van Marktplaats. We zouden eigenlijk in de zomervakantie pas een pup in huis nemen maar we zagen hem en waren verliefd op de foto ;-)! Gebeld en een paar dagen erna zijn we gaan kijken. Mojo mocht al gelijk mee maar we gingen nog een weekje weg en we moesten nog van alles aanschaffen dus Mojo mocht nog even bij zn moeder blijven. In de vier weken die tussen het eerste bezoek en het ophalen zat hebben we ons zoontje een hoop moeten leren. Zo hebben we3.5 weken met een bench zonder hond geoefend dat hij daar niet in of aan mocht komen en we hebben met een knuffelhondje geleerd dat ie zachtjes moet doen. Toen we Mojo op gingen halen zijn die 2 in de auto all direct vriendjes geworden. ;-)

26 augustus 2012 om 14:00

honden foto van **~~ els ~~**

honden page profiel **~~ els ~~****~~ els ~~**

3,5 jaar geleden heb ik na 16 jaar mijn hondje daisy moeten laten inslapen ze was mijn maatje ,had er zoveel verdriet van ,, pip heb ik van marktplaats,,een pup. eerst had ik een ander hondje gezien luna, ze was iets ouder ,,was er meteen verliefd op, maar toen ik belde dat ik haar wouw ophalen was ze opeens besproken,en effe verder zoeken vonden we een nestje bij tiel in de buurt, daar heen gebeld,en konden meteen komen,maar vanuit zuidlimburg is dat nog een stukje,,leek wel of het eeuwig duurde .toen we weer naar huis reden heeft ze alleen maar gespuugd heel zielig,,en de eerste dag thuis ook, we zijn toen meteen naar de dierenarts geweest en maar goed ook , nu is ze 7 maanden en een heerlijk levendig spook,kan niet meer zonder haar, ben helemaal verliefd op mijn scheetje.

26 augustus 2012 om 16:43

honden foto van Maxime

honden page profiel MaximeMaxime

Kenzo stond op marktplaats mail gestuurt en kreeg meer info kon diezelfde  avond al komen kijken en hij was al 3 en me vriend en ik (meerendeels ik) zochten eigenlijk een hond die al iets ouder was alleen thuis kon zijn en met alle honden op kon schieten, aangezien mijn schoonmoeder ook wel eens langs komt  met haar mops x jack russel. kenzo kon dezelfde avond al mee en kreeg al zijn spulletjes mee. De vorige eigenaren hadden hem pas 9 maanden en konden hem niet  meer uitlaten door de heupziekte van de mevrouw en de man was van 's ochtends 6 tot 's avonds 7 weg en dan werd hij pas uitgelaten. wij hebben een groot huis en een grote tuin en erf. dus hij past ook perfect bij ons en krijgt voldoende beweging.

27 augustus 2012 om 10:51

honden foto van Team Black & White

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White

mijn hond komt van een fokker uit zweden

15 september 2012 om 12:16

honden foto van Stippeltje

honden page profiel StippeltjeStippeltje

Heel simpel, van een goede Whippet fokker. Omdat ik chronisch ziek ben twijfelde ik in het begin of het wel zou kunnen. Ik had een lotgenoot ontmoet op internet die 2 Whippets had en heb daar een half jaar regelmatig mee gemaild. Toen ik wist dat het zou gaan lukken heeft zij mij in contact gebracht met de fokker. Zij zijn hier nog een keer wezen kijken en praten waarna ik toestemming kreeg om een pup te kopen. Hadden ze iedereen maar zo goed gescreend. Vorig jaar is een broertje van Spikkel ingeslapen omdat hij agressief zou zijn. Zonder enig overleg met de fokker hebben ze de hond in laten slapen. Ik blijk achteraf de enige te zijn die vers voert, een ziektekostenverzekering heeft, zelf nagels knipt en vijlt en nog altijd contact heeft met de fokker.

15 september 2012 om 13:30

honden foto van Lizzy

honden page profiel LizzyLizzy

Via marktplaats

15 september 2012 om 13:42

honden foto van Claudia, Gianna&Tibi

honden page profiel Claudia, Gianna&TibiClaudia, Gianna&Tibi

Wat een leuke vraag!

Gianna vond ik op marktplaats. Er werd voor haar tijdelijke opvang gezocht, omdat haar baasje in het ziekenhuis was opgenomen. Dit zou in eerste instantie gaan om een paar weken, voor mij ideaal om te proberen of ik wel genoeg tijd had voor een hond en of het zo leuk zou zijn als ik dacht. En dat was het!
Uiteindelijk is haar baasje overleden, met het logische gevolg dat Gianna bij mij bleef wonen (zij was ondertussen al 8 maanden bij mij in 'opvang').

En Tieb kwam ik tegen hier in het park, een hondje met flink wat trauma's en daardoor bang voor een heleboel dingen en vooral mensen. Wonderlijk was dat hij het erg goed met Gianna kon vinden en niet bang was voor mij. Hij werd heel goed en met liefde verzorgd bij de vrouw waar hij toen woonde, maar haar grote roedel met flink wat andere reuen was erg stressvol voor hem. Deze 'buurvrouw' vroeg (voor de grap, bleek later) of ik hem niet wilde hebben en heb daar tot haar verbazing positief op gereageerd.

Beide hondjes waren dus eigenlijk niet 'gepland', maar ze waren, zijn en blijven meer dan welkom!

15 september 2012 om 14:05

honden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzo

honden page profiel Lisanne baasje van Bram en RenzoLisanne baasje van Bram en Renzo

max komt van de cairn terrier rasvereniging daar hebben we maar 1 maand voor gewacht en toen mochten we max op gaan halen hij heeft ook een stamboom.

bram komt van de eurasier rasvereniging daar hebben we bijna 2 jaar op gewacht en toen werd bram 9 februari 2013 geboren om 2 over half 10 sochtends hij heeft dus ook een stamboom.

26 april 2013 om 14:51

honden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzo

honden page profiel Lisanne baasje van Bram en RenzoLisanne baasje van Bram en Renzo

max komt van de cairn terrier rasvereniging daar hebben we maar 1 maand voor gewacht en toen mochten we max op gaan halen hij heeft ook een stamboom.

bram komt van de eurasier rasvereniging daar hebben we bijna 2 jaar op gewacht en toen werd bram 9 februari 2013 geboren om 2 over half 10 sochtends hij heeft dus ook een stamboom.

26 april 2013 om 14:51

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

honden page profiel Melissa en Jeffrey & HummerMelissa en Jeffrey & Hummer

Ik zit momenteel in de ziektewet vanwege een rug operatie. alles gaat heel goed kan bijna alles weer, alleen werken mag ik pas van af januari op gaan pakken. Ik moet veel buiten gaan lopen en bezig zijn zodat me revalidatie beter en sneller gaat. Mijn vriend en ik hebben besloten om een puppy te nemen.
Dat wilden we al een jaar en vonden dat het nu wel tijd was om er een te nemen. Over het ras waren we nog niet uit, als het aan mij lag wel. Ik ben opgegroeit met bordeaux doggen, am bulldog, am stafford, dus ik wilde graag een van die rassen. Mijn ouders hebben een am stafford. Mijn vriend is helemaal gek op die hond, alleen vind hij hem een beetje te groot. Dus kwam ik tot de conclusie dat het een engelse stafford moest worden. Hij is veel informatie over het ras gaan zoeken, en vond ze stiekem toch ook wel heel erg leuk. We zijn op marktplaats gaan kijken, en kwamen een nestje puppies tegen. We hebben opgebeld en zijn de volgende dag meteen gaan kijken, we waren meteen verliefd op een leuk reutje. We hebben hem hummer genoemd. Hij is nu 4 weken en over 4 weekjes mogen we hem dan eindelijk op gaan halen.

01 oktober 2013 om 09:02

Je kunt een reactie plaatsen

Ga naar Pagina 1 2 3

Home | Registreren |