Je hebt een uitnodiging verstuurd om toegevoegd te worden aan de vriendenlijst !

Over grijze keeshonden Van het Earlskamp

honden foto van grijze keeshonden Van het Earlskamp Wij zijn Franky en Marlene, onze eerste kees was RIP. Udessa, ze is 15,5 jaar geworden.
We hebben ons eerste nestje gefokt in 2000.
Na enkele jaren wilde we een goed teefje doorhouden dus hebben we dit ook gedaan.
Zo zijn we steeds aan meerdere honden gekomen omdat we ze allen zo geweldig vonden.
Ik ben parttime gaan werken om de meeste tijd met de honden door te kunnen brengen.
Ondertussen zijn Cheyenne, Danisha, Especially en Faith meervoudige schoonheids kampioenen en zijn ze gepensioneerd :-). Hiermee bedoel ik ze zullen nog wel eens mee gaan op show maar niet meer zo veel, pups krijgen ze niet meer maar ze helpen wel de jongere garde met de opvoeding van hun pups wat ze geweldig leuk vinden.
De toekomst ligt nu bij Hope die misschien nog een laatste nestje krijgt dit moeten we nog bekijken.
Joyfull, Kisses en Kaluna die hun eerste nestje krijgen dit jaar of volgend jaar, niet allen in hetzelfde jaar natuurlijk want we willen wel uitstekende baasjes vinden voor onze kids en niet zomaar iedereen een pup geven om er van af te zijn. Ook deze 4 dames zijn schoonheids kampioen en de laatste 3 staan pas in het begin van hun show carriere.
De jongens Jasraj en Lukai waarvan Jasraj al schoonheids kampioen is, Lukai heeft wel alle punten maar is nog te jong om kampioen te zijn staan ook nog in het begin van hun show carriere.
Jasraj is 2 x papa geworden van geweldige pups en Lukai als het goed is zal half Augustus voor de eerste keer papa worden.
Zij zullen ook niet zomaar elke teefje mogen dekken, de gezondheid en bloedlijn moet wel in orde zijn van hun toekomstig vrouwtje.

Onze bende leeft altijd los samen en kunnen binnen en buiten wanneer ze zelf willen met gevolg dat dus alles lekker binnen ligt als wij binnen zijn :-).
Alleen als er een teefje loops is worden de reuen en teven apart gehouden, 1 helft in de woonkamer de andere helft in de keuken.
 Bij de pups worden ook de reuen betrokken wat ze soms iets minder leuk vinden als de pups beginnen happen :-)

Al onze keesjes zijn heel lief en sociaal ook bij baby's die ze overigens geweldig vinden.
De kezen zijn echte gezelschaps hondjes want ze kunnen niet zonder hun mensen, dit wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet alleen kunnen blijven want dit kan natuurlijk wel :-)
Maar het gelukkigste zijn ze bij je in de buurt, zo nu is het tijd om mijn aandacht aan de bende te geven want ze roepen me :-)
Dikke lebbers van de kezenbende

Krabbels aan grijze keeshonden Van het Earlskamp

honden page profiel grijze keeshonden Van het Earlskampgrijze keeshonden Van het Earlskampbijna goedgekeurde fokker schreef om 01 maart om 15:56
Vandaag kreeg ik onderstaan e-mailtje via deze pagina , waarvoor hartelijk dank aan Anne : hallo ooit heeft mijn dochter een hondje gekocht bij fam. Earlskamp een geweldig hondje helaas na jaren plezier ervan gehad ging hij ons verlaten. Maar wij zullen Ginger nooit vergeten.Dan na enige tijd toch het gemist van een hondje weer op zoek. en dan toch weer natuurlijk een kees van Earlskamp en als je dan weer ga kijken en ziet met wat voor een eerlijkheid en passie tot een uiterste overgave hoe deze mensen met hun hondjes omgaan en verzorgen niks maar ook niks is hun teveel. Bedankt Franky en Malene. en nu moeten wij afwachten tot het puppy groot genoeg is. P.S voor iedereen die een goede en echte kees wild is dit het juiste adres.
honden page profiel grijze keeshonden Van het Earlskampgrijze keeshonden Van het Earlskampbijna goedgekeurde fokker schreef om 08 januari om 15:05
Kom vrijblijvend kennis maken als je het ras nog niet kent, jullie zijn van harte welkom na afspraak

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

grijze keeshonden Van het Earlskamp heeft 290 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van grijze keeshonden Van het Earlskamp zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
grijze keeshonden Van het Earlskamp was voor het laatst online 7 jaar, 4 maanden, 1 weken, 14 uur, 26 minuten, 57 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Nikan aan het lachen honden foto honden foto pups 4 weken met kleindochter honden foto eerste pup wandeling op de leeftijd van 7 weken, eventuele nieuwe baasjes kunnen dan lekker zelf wandelen met hun pupje honden foto puppy visite wil snoepjes uitdelen hahaha honden foto nog steeds niet moe :)
grijze keeshonden Van het Earlskamp heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: in de tuin spelen, wandeling, pups, in huis, show foto's, allerlei, pups 23/02/2015


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^