HondenPage baasje Flow, Pip & ik

Je hebt een uitnodiging verstuurd om toegevoegd te worden aan de vriendenlijst !

Over Flow, Pip & ik

honden foto van Flow, Pip & ik Mijn naam is Rianne(19) en ik deel mijn huis met onze 2 honden en 2 katten. Onze eerste hond Fellow komt uit het asiel en onze tweede hond pippa kom van marktplaats.

de honden gekte in huis begon allemaal toen ik net begon als vrijwilligster in het asiel. Zo veel leuke honden en ik had het geluk dat ik kon werken op de quarentaine afdeling bij de honden. Alle honden waren leuk, maar met geen van de honden voelde ik die klik. Dan bedoel ik de liefde op het eerste gezicht. Tot op een dag een kleine rode cocker pup binnen kwam van 4 maandjes oud. Hij was hardstikke vies en zat onder de vlooien. Van het begrip zinneliijkheid en hygiene had hij nog nooit gehoord. Maar alsnog viel ik als een blok voor dit kleine pupje. En gelukkig deed mijn moeder die helemaal niets met honden had dit ook, dus zo kwam Fellow in ons leven.

Nadat Fellow een jaar was geworden kwamen er kriebels over een tweede hond. Na heel veel en lang research te doen over hoe het zou zijn om een tweede hond in huis te nemen besloten we om het even te laten rusten. De dag kwam dat we op familie bezoek waren en dat het pupje dat we een tijdje geleden op markplaats hadden gezien vlak bij woonde. Dus we gingen natuurlijk even langs. En jah hoor het kleine stoere meisje stal onze hartjes. En dus kwam ook pippa in ons leven.

Krabbels aan Flow, Pip & ik

honden page profiel LizLiz schreef om 25 juni om 21:13
Oeps, Pippi is Pippa!;-)
honden page profiel LizLiz schreef om 25 juni om 20:58
Wat een knapperd, die fellow!! Pippi een cutie!
honden page profiel .. schreef om 17 juni om 01:59
Hoi Rianne, heel erg bedankt voor de lieve krabbel over mijn tekeningen! Dat waardeer ik erg. :D Prachtige honden heb je trouwens.
honden page profiel RobbieRobbie schreef om 14 juni om 09:34
Dankje Nee joh, hoor ik nooit...:P Mijn vriendin is een geweldige fotograaf waar ik dankbaar gebruik van maak ;) Jij hebt er anders ook een aantal leuke creatieve foto's tussen zitten!
honden page profiel Vincent Vincent schreef om 28 april om 20:57
Hallo Rianne, bedankt voor de welkomst groet hier op HP, je hondjes zien er ook twee schatjes uit hoor nog vele groetjes ook van onze lieve Lilly :)
honden page profiel Vincent Vincent schreef om 28 april om 20:54

honden page profiel De bendeDe bende schreef om 31 maart om 17:12
Hey Rianne, Ik zie nu pas dat ik een krabbel heb van je. Ja Lola komt van MP vandaan, zij was normaal verkocht maar dat meisje is haar nooit niet gaan ophalen, zij heeft de verkoper een tijdje aan het lijntje gehouden en nu stond ze weer op MP, dus ik super blij :)
honden page profiel Branco di cani <3Branco di cani <3 schreef om 28 februari om 13:50
Foxsy is de dochter van Fokkie,. fokkie is een kruising boerenfox x vlinderhond moeder is een kruising maltezer x lhasa apso
honden page profiel Branco di cani <3Branco di cani <3 schreef om 25 februari om 16:22
u pippa lijkt erg veel op mijn Foxsy erg grappig..!!
honden page profiel pippa en ikpippa en ik schreef om 30 januari om 13:04
heeeeeey een naamgenootje en wat een koppie!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 25 oktober om 10:46
Wat geweldig dat je deze twee dotjes zo'n liefdevolle thuis hebt gegeven !! Ze zijn echt enorm schattig !!
honden page profiel Johanna en CharlyJohanna en Charly schreef om 13 oktober om 08:01
Hai, lees je berichtje nu pas. Er zit een fokker in Meterik www.catahoulaworld.com maar Charly komt uit Belfeld bij een vriendin van die fokker vandaan.
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef om 15 juli om 03:14
Hoi, welkom op HP. Mijn oog viel op je foto van je rode Cocker Spaniel. Wat een prachtige hond. Wij hadden er vroeger thuis ook eentje en ondanks dat ik gevallen ben voor Griffonnetjes, blijf ik een zwak houden voor die mooie Cockers, rood of zwart maakt niet uit. 't Zijn gewoon leuke, lieve honden. Groetjes, Willy
honden page profiel pienpien schreef om 14 juli om 23:59
Pipa is superschattig, maar ik heb een zwak voor Engelse cockers en dan zeker de rode..ik ben verliefd op Fellow hij is echt geweldig!!
honden page profiel Flow, Pip & ikFlow, Pip & ik schreef om 14 juli om 22:21
dank je wel :)
honden page profiel Romina & CooperRomina & Cooper schreef om 14 juli om 22:17
Wat een super lieve foto van je hondjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Flow, Pip & ik heeft 566 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Flow, Pip & ik zeer positief gewaardeerd bij 11 waarderingen.

Berichten en online status
Flow, Pip & ik was voor het laatst online 8 jaar, 11 maanden, 3 weken, 17 uur, 47 minuten, 7 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^