HondenPage baasje rita van der meulen

Je hebt een uitnodiging verstuurd om toegevoegd te worden aan de vriendenlijst !

Over rita van der meulen

honden foto van rita van der meulen Hallo Angela,

Ik zie net op dit forum dat jij een goed adres heb waar ze een boomernestje zouden hebben klopt dat?

Wij hebben 14 jaar lang een beagle gehad maar in augustus moesten we hem in laten slapen, hij had twee grote gezwellen binnen korte tijd en kon niet meer geholpen worden. Hij was heel onzeker en moest er s avonds snachts soms wel 4 keer uit. Daarnaast had hij op een gegeven moment veel pijn en moesten we hem toch los laten.

Inmiddels een aantal maanden verder willen we heel graag weer een hondje, nu een boomertje. Omdat een beagle best wel veel aandacht vraagt en we met mazzel 3 seizoenen hebben getraind zodat hij wat afhankelijk was gemaakt van ons zodat we hem overal los konden laten en hij geen sporen meer volgde. na 3 dipolma s vond hij het niet leuk meer en zijn wij gestopt.

Een boomertje is een wat makkelijker hondje in de opvoeding en hij kan eventueel lekker mee op de fiets in een mand wat me ook wel erg leuk lijkt. Mazzel was daar net iets te groot voor.

Misschien kan iemandmij vertellen waar een betrouwbaar adres is, want onze beagle was 13 jaar lang een supergezonde hond dat willen we nu ook graag weer met een boomertje.
Wie kan ons helpen?

met vriendelijke groet,
Rita

Krabbels aan rita van der meulen


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

rita van der meulen heeft 86 ontvangen.

Berichten en online status
rita van der meulen was voor het laatst online 12 jaar, 1 maanden, 3 weken, 4 dagen, 14 uur, 27 minuten, 58 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^