HondenPage baasje Silvana & Tyson

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Lief he?!!! honden foto Tyson met zijn zusje Danger honden foto honden foto honden foto Onze naakt rat, ze had een naam mini maar onze kids noemen haar gewoon kale! honden foto honden foto Beesteboel! honden foto Samen met papa Spikey honden foto Is hij niet prachtig? honden foto honden foto honden foto honden foto Lekker buiten in de tuin honden foto Danger en Tyson lekker samen slapen! lief he?!

Verhalen van Silvana & Tyson in het Dogboek

Silvana & Tyson heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Onze lieve schat was hier helemaal kapot, op een geven moment had hij helemaal belletjes uit zijn mond. Mijn 2 schatjes samen! Zijn echt aan elkaar gewaagd! Heerlijk en ook allebei een rednose ;) Is het geen schatje? Hier ligt hij lekker op de bank zo drollig te kijken :) Mijn 2 schatten lagen allebei lekker rustig op de bank, ow wat waren ze toch lui die dag!!!

Clubs

Silvana & Tyson is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^