Over Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom Ik ben Wichita, een geboren en getogen Amsterdammer die inmiddels in de rustige polder woont en al mijn hele leven lang groot dierenliefhebber en eigenaar. Ik ben helaas al sinds jonge leeftijd chronisch ziek, sinds mijn 13e arbeidsongeschikt en woon dan ook nog altijd (als eind twintiger) bij mijn moeder die tevens mijn mantelzorger is. Mijn dieren zijn mijn lust en mijn leven, de reden om door te blijven vechten en één van hen in het bijzonder is ook tevens mijn steun en toeverlaat als officiële hulphond/assistentiehond (sinds 2015).
Mijn beestenbende bestaat uit: twee poezen (de M&M kittens Maan de Heilige Birmaan en Meghan de Brits Langhaar die beiden begin 2020 zijn geboren), twee (Peruvian) cavia's (halfbroers) en vijf honden. Onze oudste hond is Sheltie Abby die sinds 2011 kampt met primaire epilepsie en inmiddels ook de nodige medische kwaaltjes daarbij heeft. Haar dochter Eevee (hier geboren en getogen) is mijn hulphond en de één na oudste hond hier in huis. Daarna komen de twee Chinese Cresteds, halfzusjes Elphaba (een powderpuff) en Glacee (een hairless). En de jongste is de Biewer Terriër Grant, de enige reu van het stel en mijn hulphond in opleiding. 
Naast groot liefhebber van dieren ben ik ook hobbyfokker sinds 2009. Abby heeft destijds twee nestjes gehad (met stamboom geheel gefokt volgens de regels van de rasvereniging uiteraard) maar werd daarna ziek wat onze fokplannen heeft doen stoppen. In 2016 heb ik eenmalig een nestje Chinese Cresteds gefokt met Glacee (weer met stamboom en geheel gefokt volgens de fokregelementen) maar helaas is het tot dusverre hierbij gebleven. Mijn kennelnaam is Special Princess en mede hierom noem ik mijn huishouden ook regelmatig de Special Princess familie omdat deze naam voor mij symbool staat voor de belangrijkste wezens in mijn leven.
Ik ben (als mijn gezondheid het toestaat) wekelijks op de hondenschool te vinden, organiseer regelmatig Sheltie wandelingen via Facebook en bezoek graag prachtige plekjes om met de honden te ontdekken (zowel wandelgebieden als dierentuinen die honden toestaan). In een ver verleden was ik ook erg actief hier op Hondenpage maar de laatste jaren is dit wat minder geworden.
Voor meer informatie over mij en mijn dieren kan gekeken worden op mijn site, http://www.special-princess.nl/
Instagram (waar ik bijna dagelijks wel iets post) of Facebook pagina. Ik vind het altijd leuk om andere dierenliefhebbers, met name hondenliefhebbers te ontmoeten dus wellicht nog eens tot ziens ergens.

Krabbels aan Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom heeft 27790 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom zeer positief gewaardeerd bij 469 waarderingen.

Berichten en online status
Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom was voor het laatst online 8 maanden, 1 weken, 2 dagen, 18 uur, 1 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^