Over Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom Ik ben Wichita, een geboren en getogen Amsterdammer die inmiddels in de rustige polder woont en al mijn hele leven lang groot dierenliefhebber en eigenaar. Ik ben helaas al sinds jonge leeftijd chronisch ziek, sinds mijn 13e arbeidsongeschikt en woon dan ook nog altijd (als inmiddels dertiger) bij mijn moeder die tevens mijn mantelzorger is. Mijn dieren zijn mijn lust en mijn leven, de reden om door te blijven vechten en twee van hen in het bijzonder zijn ook tevens mijn steun en toeverlaat als officiële hulphond/assistentiehonden (de eerste van 2015 t/m 2022 en de tweede sinds eind 2022).
Mijn beestenbende bestaat uit: twee poezen (de M&M kittens Maan de Heilige Birmaan en Meghan de Brits Langhaar die beiden begin 2020 zijn geboren), twee cavia's (een US Teddy genaamd Millie & een Tessel kruising met de naam Chippy, beiden uit de opvang) en vijf honden. Onze oudste hond is Sheltie Eevee, hier geboren en getogen, en mijn inmiddels gepensioneerde hulphond. Daarna komen de twee Chinese Cresteds, halfzusjes Elphaba (een powderpuff) en Glacee (een hairless). Biewer Terriër Grant is de enige reu van het stel en sinds 2023 officieel mijn hulphond. En de jongste is Sheltie Bloom, Eevee's achternichtje en mijn hoop voor de toekomst op fokgebied. 
Naast groot liefhebber van dieren ben ik ook hobbyfokker sinds 2009. Onze (inmiddels overleden) Sheltie Abby heeft destijds twee nestjes gehad (met stamboom geheel gefokt volgens de regels van de rasvereniging uiteraard) maar werd daarna ziek wat onze fokplannen heeft doen stoppen. In 2016 heb ik eenmalig een nestje met Glacee (weer met stamboom en geheel gefokt volgens de fokregelementen) maar helaas is het tot dusverre hierbij gebleven. Mijn kennelnaam is Special Princess en mede hierom noem ik mijn huishouden ook regelmatig de Special Princess familie omdat deze naam voor mij symbool staat voor de belangrijkste wezens in mijn leven.
Ik ben (als mijn gezondheid het toestaat) wekelijks op de hondenschool te vinden, organiseer regelmatig Sheltie wandelingen via Facebook en bezoek graag prachtige plekjes om met de honden te ontdekken (zowel wandelgebieden als dierentuinen die honden toestaan). In een ver verleden was ik ook erg actief hier op Hondenpage maar de laatste jaren is dit wat minder geworden.
Voor meer informatie over mij en mijn dieren kan gekeken worden op mijn site, http://www.special-princess.nl/ of
Instagram pagina. Ik vind het altijd leuk om andere dierenliefhebbers, met name hondenliefhebbers te ontmoeten dus wellicht nog eens tot ziens ergens.

Krabbels aan Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

honden page profiel Shirl Shirl schreef om 10 februari om 21:44
Beste Wichita en roedel. Ik heb je verhaal gelezen op de hondenpage i.v.m. Pexion gebruik. Helaas heeft onze lieve viervoeter Semmie sinds een maand epileptische aanvallen. De focus is onbekend. Urine en bloedonderzoek laten geen afwijkingen zien. Er is een verdenking van een cyste of een tumor in zn hoofdje. We zijn dol op onze lieve chihuahua. Hij is een deel van ons leven. Het advies na drie aanvallen in twee weken is te starten met Pexion i.c.m. prednison. Ik vind het heel spannend, zowel voor hem als voor ons. We kennen m als vrolijke en lieve viervoeter en willen hen zijn vreugde op geen enkele manier afnemen. Zijn je ervaringen met Pexion op lang termijn nog steeds positief? Groetjes Shirl en Semmie

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom heeft 27797 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom zeer positief gewaardeerd bij 474 waarderingen.

Berichten en online status
Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom was voor het laatst online 2 dagen, 7 uur, 7 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^