HondenPage baasje Ingrid

Over Ingrid

honden foto van Ingrid Dit is onze Daisy, een australian sheppert.
Dit ras was geheel nieuw voor ons. Voor daisy hadden we Floortje, een kruissing van een friese staby en we vermoeden een wetterhound.
Floor was een ontzettend lieve hond en toen we haar in moesten laten slapen omdat ze niet meer kon lopen, zeiden we tegen elkaar dat we nooit meer zo'n lieve hond zouden hebben.
Gelukkig was dat niet het geval. We hebben
weer een hele lieve hond,omdat het een jonge hond is ben je er natuurlijk veel drukker mee, maar je krijgt er zoveel plezier en liefde van terug. Onze daisy kan goed een paar uur alleen blijven. Mits ze wel iets heeft waarmee ze bezig kan zijn (speeltje, kauwbot enz) verder is ze lief naar andere honden en wil ze graag met ze spelen. In huis is ze over het algemeen rustig, wel geeft ze aan dat ze wil spelen dan gaat ze tegen je zitten "praten" net zolang tot je opstaat en je met haar bezig gaat houden.

Krabbels aan Ingrid

honden page profiel Nicky en MaggieNicky en Maggie schreef om 20 februari om 00:20
wat een schatje.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Ingrid heeft 68 ontvangen.

Berichten en online status
Ingrid was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 15 uur, 28 minuten, 31 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^