HondenPage baasje Mariska

Over Mariska

honden foto van Mariska Spooky is een hond van 2 jaar. Hij is lief maar kan ook heel erg ondeugend zijn. Als hij alleen thuis is en er komt post dan gaat hij dat vervreten..Wel mag hij heel graag met je spelen..Lekker knuffelen vind ie ook echt geweldig!

Krabbels aan Mariska

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef om 21 februari om 16:28
Spooky is een prachtige hond. Aan huidproblemen kan absoluut iets gedaan worden. Een da zal een zalfje geven of iets anders, maar zal niets aan de oorzaak doen. Een huidprobleem kan namelijk door de darmen komen, net als bij mijn Luca. Is het darmprobleem opgelost, is de huid weer gezond. Ik zou echt een klassieke homeopathe inschakelen. Die kijkt ook naar het eetpatroon van de hond, wat hij eet, wat hij niet kan verdragen, en geeft ook voedingsadvies. Echt het is de moeite waard. Als je wilt kan ik je twee goede adressen geven van klassieke homeopaten. Ik geloofde er ook niet in, maar mijn Luca heeft zijn poot kunnen behouden, omdat hij behandeld werd door een homeopate, waarbij tevens zijn huid en darmproblemen overgingen. De balans wordt teruggebracht in het lijfje en dan herstelt dit zich vanzelf.
honden page profiel FlipperFlipper schreef om 05 oktober om 21:01
Hai Mariska, wat is je Spooky een mooi hondje, en aparte oogjes:). Liefs Marije

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Mariska heeft 111 ontvangen.

Berichten en online status
Mariska was voor het laatst online 12 jaar, 1 dagen, 3 uur, 35 minuten, 37 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^