HondenPage baasje Monique

Over Monique

Hoi, Ik zal me even voorstellen: 


Levi is een kruising tussen een Mechelse en Hollandse herder. Levi is 14 weken oud en is een handvol voor mij. Het ergst vind het gebijt, als hij dat niet doet is hij de liefste hond ever maar heeft hij zijn bui dan is het een terror pup. Hij zit op puppy cursus en er is al een gedragsdeskundige bijgekomen maar vind het meevallen en zegt dat het gewoon in het ras zit. Ik vraag me af of het in de toekomst anders wordt, iedereen zegt tegen mij van wel zodra hij zijn tanden heeft gewisseld. Levi wandelt graag in het bos. Fysiek en mentaal wordt hij dan ook genoeg uitgedaagd en hij luistert goed alleen het woordje nee en als hij gecorrigeerd moet worden is een ramp en dan begint het gebijt.


 Ik hou vol en hoop vooruit gang te kunnen boeken en ik hoop dat er een tijd kom dat ik ten alle tijden van hem kan genieten. 

Krabbels aan Monique


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Monique heeft 24 ontvangen.

Berichten en online status
Monique was voor het laatst online 1 jaar, 6 maanden, 3 weken, 5 dagen, 9 uur, 36 minuten, 42 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^