HondenPage baasje Kelly (L) Quila (L) Zaza

Wat schreven de vrienden van Kelly (L) Quila (L) Zaza op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nagel eraf
Het groeit vanzelf weer aan. Wel zou ik het ontsmetten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rip
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in dyra bijna 11 jaar
Van harte alvast met je hondenmeisje. Hopelijk is ze nog lang bij je in goede gezondheid !    
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Eigenaar herkennen via de hond.
Ik ben zelf nogal herkenbaar wegens oogziekte, dikke zonnebril en hoed, dus mensen kennen mij altijd. Ook in combinatie met Dobby. Maar zelf ken ik inderdaad maar een paar baasjes bij naam, en is het verder het baasje van Kaylie, baasje van Sascha etc..Of als ik de naam van de hond niet weet, een uiterlijk kenmerk. Baasje van witte voetjes. Als in, de hond heeft witte voetjes en ik zeg dus altijd tegen Dobby "hee, daar is witte voetjes", zodat hij met zijn slechte zicht een voorbereiding heeft.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Er is er 1 jarig hoera hoera
Van harte ! Hopelijk is hij nog heel lang bij je in goede gezondheid.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in pieterken
Heel veel sterkte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in dominante ridgeback
Zo één heb ik in mijn buurt ook. Word je niet blij van.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Maui 1 jaar! Nu nog volwassen worden..
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Fenna 10 jaar!
Van harte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Naam voor toller pup!????????
" Omdat veel mensen in Nova Scotia van Schotse afkomst zijn. En er is niet echt iets als origineel Canadese namen, tenzij je bijv een Mi'kmaq naam kiest. Maar dat is best lastig te vinden. Een Franse naam zou ook nog kunnen (en alle andere natuurlijk, maar ik bedoel ter inspiratie).  " Aurelia Hahaha, schoot ik even in de lach. Mi'kmaq. Ik moest meteen aan die Madam Mikmak denken.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond met nierproblemen eet nu niet meer...
Heel veel sterkte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hp's grote Frustratie topic
@Nori en hondjes:Jouw post heeft me een herinnering gegeven aan mijn eerste hond die pontificaal midden in de kamer ging zitten wachten tot ze de deur van de buren dicht hoorde gaan en ze langs zag lopen. Dan deed ze snel de deur naar de gang komen en ontmoette de buren bij de voordeur. Ze lieten haar vaak uit in de middag.Maar zij herkende ook de autogeluiden, tot ze een nieuwe auto kregen.Niet behulpzaam, maar bedankt voor de herinnering die ineens weer opdook.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hp's grote Frustratie topic
Mijn vorige hond voelde juist aan of een tegemoetkomende hond onzeker was en ging dan liggen. Soms midden op straat, tussen de tramrails op het zebrapad. Niet handig. Maar hij was zelf niet onzeker, sprong ook zelf niet op.Honden worden gevormd door hun ervaringen. Mijn huidige hond houdt na meerdere incidenten niet van honden met een bepaald uiterlijk. Maar als zo'n hond vriendelijk doet/is dan is er ook geen probleem.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
"en laatst onze buurman.. ‘ ja leuke honden zijn dat! Ga je ‘m ook nog zo’n kruikje drank aan z’n halsband hangen?’" Cindy en Berner vriend Joep Nu zou je moeten zeggen "dat mag niet na 8 uur 's avonds".
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Berp
" Ik ga met haar de sport onderdelen van de Stafford sport doen. Dit doe ik met Vaös en Dré ook en vandaar dus dit keer een sportgefokte sbt. Daarnaast ga ik ook met haar speuren.  " Anke,Vaös&Lein Leuk om te weten! Ik wist niet dat daar speciaal op gefokt werd.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Berp
Wat voor sport ben je eigenlijk van plan te doen? Echt zo'n Stafford sport, of behendigheid of iets dergelijks?Die foto op de rug met die achterpootjes is echt briljant. Geniet van Berp!
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Tip voor leuke halfcheck
"   Gebruik je de Gentle Leader nog?   Deze is niet "gentle" en veroorzaakt daarentegen fysieke correctie op de gevoelige snuit. Ben je van België? In Nederland zijn er nauwelijks hondenscholen, die een gentle  leader adviseren. Hiermee train je niet, doch forceer je een hond niet te trekken. HondenPage is tegen fysieke correctie." Loesje Dit kan ik beamen. Ik heb er toen één aangeraden gekregen van de hondenschool omdat ik een gekneusde hand had (dankzij Dobby), in dezelfde periode dat we daar cursus deden. Hij was 1 jaar, totaal hyper en had me die gekneusde hand bezorgd door een ruk aan de lijn. Om hem toch uit te kunnen laten, zo'n hoofdhalster gaan gebruiken, en geleerd daarmee om te gaan. Hij trok niet meer nee, maar hij trok zichzelf soms alsnog helemaal scheef. Lijkt me niet goed voor de houding.Nu gebruiken we hem alleen nog als het buiten glad is door sneeuw/ijs.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in HELP! Mijn hond vertoont normaal gedrag
Ik weet dat whippets kunnen jagen. Onze mix vroeger deed dat al. Ik twijfel daarom al jaren of wel of niet, terwijl er hier 3 in de wijk loslopen zonder problemen. Ik vraag me bijna af of het jagen bij showlijnen er uit is gefokt. Of ze zijn gewoon bang voor het water in de slootjes, dat kan ook. Als er dan een haas in het veld zit, ja pech.Ik kan me niet voorstellen dat je zegt "ik wou een labrador, maar heb nu een husky want door corona was er niets anders".
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Deze groentemix is speciaal gemaakt voor kvv,Britt. De groentemix moet 15/25 min. weken in warm water, een paar keer omgeroerd worden en dan onder de kvv gedaan worden. Is daardoor goed verteerbaar. Vandaag voor de tweede keer deze mix onder de kvv gedaan en Romeo vindt het lekker. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Sinds kort heeft Carnis een soort van groentemix, die in warm water moet wellen en die onder het versvlees gemengd kan worden. Gisteren heb ik deze de eerste keer aan Romeo gegeven onder zijn kvv en hij snuffelde eerst heel lang, want dat was natuurlijk een geur die hij niet kende en meteen erna was de hele bak leeg. Romeo krijgt heel vaak groentes, maar dit is weer wat nieuws. Buiten dat ik Carnis een heel goede kvv vind, vind ik dit ook een mooie aanvulling. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hp's grote Frustratie topic
Pfoe, ik weet niet of ik vandaag nog van mijn boosheid af ga komen.Ik loop naar de polder, waar een honden losloopgebied is. Dobby kan niet los, maar maakt ook geen problemen aan de riem, dus daar lopen we altijd.Komen we het gebied binnen, twee tieners op een bankje. Een roept naar een ander, die vanuit een paadje met bomen komt aanlopen. Op de grond zie ik rook. Vuurwerk. Zal wel een strijker zijn, denk ik. Ik loop door.KABOEM!Dobby schrikt en begint te rennen. Gelukkig aan de lijn dus. Dobby vind vuurwerk normaal leuk, maar zo niet, dus.Ik draai me om en zeg tegen die jongeren:"Denk eens na, dit is een losloopgebied.""Ik had u niet gezien mevrouw.""Wij zijn niet de enige met hond die hier lopen."Ik loop door. Ik kom een vriendinnetje van Dobby tegen die dus minstens 100-200m verder liep tijdens die knal. Die vrouw zegt dat haar hond dus echt óók wegrende. Niet in volle paniek, luisterde nog wel.Van de week nog een hondje geblokkeerd die geschrokken was van vuurwerk bij een losloopveldje in de wijk. Ik had na een knal naar de baas geroepen of het hondje bang was, ja dus. Ik blokkeerde. Dat zorgde voor net genoeg vertraging/ afleiding dat de hond gepakt kon worden door de baas.Dit wordt geen goed jaar voor vuurwerk, mensen. Het enige wat ik denk dat gaat helpen is een lockdown in bijv. België, of Polen/ Duitsland. Maar ik ben nu dus echt pissig.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Bijten negeren bij pup, maar wat als ze echt pijnlijk in voeten, benen kids hangt?
Vergeet ook niet dat honden, en vooral pups heb ik gemerkt, heel graag naar het gezicht van andere honden springen. Soms om aan de kin te likken, of zich onderdanig op te dringen, noem ik het maar. Mijn hond heeft in ieder geval een heel ritueel om op zijn tenen te gaan staan, buiten bereik, want die vind dat gespring naar zijn kin maar niets.Ik denk dat de pup ook nog moet leren dat mensen liever gewoon een neus onder hun hand of elleboog willen, of een poot voor aandacht. Of welke varianten dan ook.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Mijn ervaringen met kvv zijn alleen maar heel goede. Romeo is er gek op. Hij krijgt alleen kvv, 2 keer per dag, geen brokken. Ik geef Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, groentes, een eitje, af en toe wat zilvervliesrijst. Veel variatie in vlees, pens en vis. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hoeveel heeft jouw hond er?
Oude foto, maar er is weinig verandert. Misschien zelfs meer ballen nu.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Vuurwerk in oktober
Dobby was 10-11 jaar geleden okee met vuurwerk, maar zo'n 9 jaar geleden op oudjaarsavond 18 uur gooide iemand vuurwerk naar hem. Daar was dus niet op te trainen binnen 6 uur...Maar, het jaar daarop, knal, lekkertje, knal, lekkertje. Iets te goed gedaan, nu staat hij te popelen van blij blij blij als hij een knal hoort. Zelfs toen een verdwaalde vuurpijl een paar jaar geleden onze richting uit floot. Nog steeds blij, trekken, wil er naartoe.Dat werkt natuurlijk alleen als de hond nog bereikbaar is voor lekkertjes, maar dat zou je kunnen bereiken met kalmerende dingen misschien?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ruwharige Jack Russel
Ik ben een enorme fan van Jack Russells. Heb nu Romeo, ruwharig, met stamboom, inmiddels 12 jaar, maar nog steeds zo ondeugend als maar wat. Op de site van nvjrt, kunnen jullie veel terugvinden over het ras, net als de erkende fokkers. Romeo wil altijd wandelen, rennen, met de auto mee, met de fiets, te voet, hij staat in de morgen al vroeg klaar om te gaan. Hij is gek op zijn kvv. Hij is lief, komisch, ondeugend, maar zeer zeker ook een maatje voor het leven, is heel energiek, heel erg slim, kan met de meeste honden overweg, wil altijd geknuffeld worden, vooral in de avonduren en overdag wil hij met balletjes rondsjouwen. Hij gaat door het vuur voor het baasje. Hij heeft nog steeds veel beweging nodig. Vorige week was een van zijn wolfsklauwen helemaal ingescheurd. Bij de dierenarts werd deze verwijderd, wat zeer pijnlijk was, maar zou weer aangroeien, en kreeg wel een prachtig geel verbandje om zijn poot. Het stond zeer charmant, maar wij waren nog niet buiten of Romeo lag midden op de stoep en probeerde het verband eraf te trekken. Zoals verwacht. Het is goed gekomen en ging bij thuiskomst onder de serretafel zitten om de rest van het verband eraf te trekken. Maar het is goed gekomen. Morgen wordt hij geplukt. Foto's van plukbeurten staan op mijn profiel.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn pup van 13 weken dood door snauw van mijn volwassen hond
Heel veel sterkte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Kvv combineren
Ik geef 's ochtends brok en 's avonds kvv. En soms ook nog een prakje aardappels met groenten. Eerst gaf ik eerst kvv en dan brok, maar omdat hij met de leeftijd wat moeilijker gaat doen, doe ik het nu andersom. Dan kan ik altijd nog wat rijst, of prakje door het vlees doen en dan eet hij het wel.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Help! Buur legt met opzet ratten vergif buiten
Ik zou er in elk geval op het politiebureau een melding van maken, liefst met foto's en de Dierenbescherming inschakelen.  Dan staat dat op papier. Misschien kun je meer mensen zo ver krijgen dat ze hier een melding van maken. Ik wens je veel sterkte toe. Deze mensen zijn tot alles in staat ! Een politieauto voor de deur zal toch wel indruk maken en tonen dat er een grens is overschreden. Ik weet niet hoe de bekeuringen in Belgie zijn, maar een fikse boete zou hier wel op zijn plaats zijn.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Tibetaan in pubertijd knokt
Ik wil je niet ontmoedigen, maar bij ons vorige huis was een Tibetaan die om wat voor reden dan ook een hekel had aan mijn hond. Er was nog nooit iets voorgevallen, mijn hond had altijd zo iets van "okee, jij doet nogal raar, ik loop weg". Die hond liep los in het park, is 100m naar ons toe gedraafd en HAP, zo Dobby in zijn knie. Vier gaatjes. We hebben er ontzettend lang over gedaan om weer thuis te komen, want gaatjes in knie is au.De volgende dag naar de dierenarts (het was 21.30 in de zomer, en een paar gaatjes zijn niet echt een noodgeval) en toen was het dik. Antibiotica dus.Helemaal vreemd klinkt dit gedrag me dus niet in de oren, al heb ik sindsdien ook Tibetanen meegemaakt die niet zo zijn.
 

Vrienden van Kelly (L) Quila (L) Zaza

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Bauke honden foto van Corrina  & Baileyhonden foto van Karin honden foto van dunja de hussen honden foto van anjahonden foto van leonhonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Neeltje en Snowie honden foto van Cheyenne&Lady.honden foto van Lisahonden foto van Kaya en Kodahonden foto van Lisjehonden foto van wolfsberoseshonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Rosalin Kuyshonden foto van hondenvriendjehonden foto van sietskehonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Noonhonden foto van lisa en layckahonden foto van silke & woody honden foto van changhonden foto van Tom

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^