Over SolisAurora

Mijn naam is Larissa en ik woon samen met mijn lieve samojeed Ivy in de Beemster. Mijn partner is Noors en wij zijn daarom ook zeker voor een actieve vakantie regelmatig in Noorwegen te vinden.

Jaren geleden kwam ik in aanraking met het ras en het was liefde op het eerste gezicht. In 2018 kwam dan eindelijk Ivy in mijn leven. Met Ivy heb ik verschillende trainingen gevolgd, waaronder: puppytraining, basiscursus, privétraining en impulscontrole. Met Ivy doe ik momenteel balans en coördinatie training, wat zij ontzettend leuk vindt en daarnaast steppen wij graag. Ivy woont lekker in huis en vindt het heerlijk om te ravotten in onze grote tuin. Daarnaast gaan wij er regelmatig samen op uit. Ivy is voor mij echt een onderdeel van het gezin.

Ik ben als erkend fokker aangesloten bij de  Raad van Beheer  (en  FCI ) en fok enkel met zeer weloverwogen combinaties. Hierbij zijn voor mij gezondheid, karakter en schoonheid de belangrijkste uitgangspunten.

Krabbels aan SolisAurora


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

SolisAurora heeft 25 ontvangen.

Berichten en online status
SolisAurora was voor het laatst online 3 jaar, 4 maanden, 5 dagen, 1 uur, 51 minuten, 1 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^