HondenPage baasje Els Verwater

Over Els Verwater

honden foto van Els Verwater Hallo hondenvrienden, ook wij hebben één dag voor zijn 12e verjaardag onze grote allerliefste vriend in moeten laten slapen. Tot op de allerlaatste dag was Nussie een lieve schat en probeerde hijzelf zo vrolijk mogelijk te zijn. De diagnose leverkanker bij de dierenarts raakte me als een mokerslag en nog steeds is het moeilijk te geloven dat ik mijn grote vriend nooit meer vast kan houden, nooit meer kroelen. In belgië hebben we een mooie urn voor hem laten maken en nu is Nussie weer thuis. Op onze vraag aan de dierenarts waarom we niet eerder iets aan hem gemerkt hadden, antwoorde deze hij wilde het voor jullie niet weten. Wat een ongeloofelijke lieverd! Het enige wat we nog voor hem konden doen was hem in laten slapen, zodat hij geen pijn meer had en de misselijkheid weg was.
Ik hoop hem straks bij de regenboogbrug weer tegen te komen, want inderdaad er sterft op zo'n moment ook een stukje van jezelf. Ik wens iedereen heel veel sterkte in zijn verdriet.

Krabbels aan Els Verwater


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Els Verwater heeft 15 ontvangen.

Berichten en online status
Els Verwater was voor het laatst online 12 jaar, 3 weken, 6 uur, 58 minuten, 24 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^