HondenPage baasje Rox&Raf

De laatste reacties in het hondenforum

Rox&Raf heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto 2 schatjes... honden foto zo lief samen... honden foto shailo met vriendinnetje honden foto famke `s morgensvroeg honden foto close-up van haar snufferd! honden foto shailo ligt er lekker bij
 zo... honden foto shailo aan `t doezelen honden foto deze gaat tenminste niet kapot! honden foto mijn lieve beagle-vriendinnetje famke! honden foto famke, net wakker! honden foto mooie grote bench voor ons 2tjes, maar meestal liggen we lekekr dicht bij elkaar! honden foto famke gestoord tijdens een dutje honden foto baasje stond op en ik blijf gewoon zitten... wat lachen ze nou...?? honden foto `t hoeft maar lekker te liggen, toch? honden foto dit zijn onze 2 Beagles (geb. 2007) die sinds april 2009 bij ons een nieuw thuis hebben gekregen.
Shailo en Famke zijn broertje en zusje en altijd samen geweest. ze zijn onafscheidelijk.
ze doen en delen alles samen, van speelgoed tot slaapplek. slapen doen ze altijd tegen elkaar aan en `s avonds liggen ze t liefst op schoot. 
blaffen doen ze gelukkig bijna nooit. wel  zielig kijken!
ze zijn dol op kinderen en andere honden.
gelukkig voor ons slapen ze ook graag een uurtje langer! als we onder komen liggen ze nog uitgeteld in de bench, maar dat witte puntje aan t einde van de staart gaat als een gek op en neer!
hobby`s: zonnen, wandelen (snuffelen achter een spoor als een trein!), knuffelen, kauwen, slopen, likken en heeeel hard snurken...

t zijn 2 hele lieve hondjes die overal mee naar toe gaan, in de auto, op bezoek, zelfs een keertje mee voor een wandeling met de klas waar ik in werk!

Verhalen van Rox&Raf in het Dogboek

Famke & Shailo de Beagles
wij zijn broertje en zusje van 2 jaar oud! we houden heel veel van onze baasjes maar soms vinden we

Wedstrijdfoto's

tussen het rennen door genieten ook onze beagles van het mooie uitzicht! op zijn troon... de beagle zonder hoogtevrees op de schouder van t baasje!
loeka 2002-2009 RIP liefie.. moe na alle indrukken op haar allereerste dag bij ons... onafscheidelijk! heel veel vriendjes om ons heen, water en zon! (wij zijn de beagles)! opgefrommeld in de stoel! en we mogen ook nog een los! leuk leuk leuk!!
lucky beagles! niks lekkerder dan takjes! wat ik onderweg meesleep is genoeg voor de openhaard! als mijn staart maar niet nat wordt! valt ook in slaap voor de TV... helaas is loeka met 6 jaar overleden aan de gevolgen van HD. maar nooit is hij tot last geweest, alleen maar vrolijk en vreselijk lief voor zijn baasjes zoals je ziet...
(rip liefie `02-`09) Loeka, de liefste golden... 2002-2009 RIP zo heb je 2 beagles, en zo vind je ze na een poosje zoeken dan terug!

Clubs

Rox&Raf is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^