Over Gladys , Tyson (RIP) & Ace

Gladys , Tyson (RIP) & Ace heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Gladys , Tyson (RIP) & Ace

honden page profiel NaomiNaomi schreef om 12 januari om 11:26
Hi ik zag je bericht ik wilde reageren maar mijn e-mailaccount is nog niet actief. Nog een tip om bijten af te leren, als het met blokken en nee zeggen en weglopen niet stopt, is zodra hij dat doet onverwachts met een waterspray op kontje te sprayen dan schrikt hij even, dit is niet pijnlijk maar meer schriktherapie je kan ook een sleutel laten vallen, hij moet dit alleen liever niet zien, je kan ook het bijten afleren door middel van een spel bijv met een bal, zodra hij de bal wil afpakken en hij bijt het spel stoppen en weglopen, of door een vuist met een koekje erin voor zijn neus te laten zien en dan met je andere hand waar stiekem een koekje in zit het te geven als hij niks doet, eerst zal hij het proberen af te pakken later ziet hij in dat het niet werkt, eigenlijk is dit laatste de eerste en de beste oefening, de waterspray kan altijd nog (heb ik van een puppy cursus) maar dat werkt ook, mijn hond is daar niet angstig voor maar vindt het niet leuk alleen nu soms ziet hij de spray ook als spel en wilt hij er uit drinken :p succes! En botjes erg belangrijk om aan zijn bijtbehoefte te voorzien!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Gladys , Tyson (RIP) & Ace heeft 161 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Gladys , Tyson (RIP) & Ace zeer positief gewaardeerd bij 8 waarderingen.

Berichten en online status
Gladys , Tyson (RIP) & Ace was voor het laatst online 1 jaar, 3 weken, 14 uur, 48 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^