Over Lidia Zuidema

honden foto van Lidia Zuidema Getrouwd. Woont in Goor OV. Eigenares van 2 drukke hondjes
Lucy (teefje -kruising Duitse herder) geb 28.02.18 genomen uit Polen in April 2018. Woonde bij de boer in een kleine, smerige hok met haar moeder, vader broertje en 5 zusjes. Kwam direct bij mij op schoot zitten en ik was verkocht. Lucy heeft een zware HD. Kreeg in Januari 2019 en kunstheup en heeft complicaties opgelopen (zenuw beschadiging). We doen alles wat we kunnen om haar een goed leven te bieden.

Noah (reu - kruising terriër) geb 16.03.2016 geadopteerd via Poolse adoptie centrum Przytul Pyska. Gevonden op straat, woonde 1 week in een opvang centrum (tussenstation voor overplaatsen naar het asiel) en vanuit daar opgehaald door organisatie Przytul Pyska.
Noah was door ons geadopteerd in Juni 2018, was heel verloren en verlegen en had af en toe agressieve trekjes (door angst). We hebben hem een tijd gegeven om aan zijn nieuwe situatie te laten wennen en op dit moment zijn we met hem aan het werken. Het is een leuk hondje geworden, heel aanhankelijk en vriendelijk. Hij is een beetje te druk voor Lucy en haar lichamelijke problemen.

Ik heb sinds jong af aan hondjes gehad.
Rupi (reu - pudel miniatuur), gekregen als pup, was 13 jaar geworden
Vicky (teef - langharige teckel ) gevonden op straat, was 19 jaar geworden
Mij beste vriend Bimbo (reu - kruising Dalmatier) - overleden in Maart 2018. Een vriend van mij leven, mij maatje, was 13,5 jaar geworden

Ik hou ontzettend veel van mij hondjes

Krabbels aan Lidia Zuidema

honden page profiel Lidia ZuidemaLidia Zuidema schreef om 28 november om 11:04
Eigenares van Lucy - kruising d.herder en Noah - kruising terrier

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lidia Zuidema heeft 653 ontvangen.

Berichten en online status
Lidia Zuidema was voor het laatst online 2 weken, 16 uur, 46 minuten, 43 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^