Over Karin

honden foto van Karin Hoi, ik ben Karin. Mijn honden: Gaia (Rottweiler teef 2017) en Diego (Dogo Argentino reu 2008). Gaia is een jonge hond die we vanaf 7 weken bij ons hebben. Ze is goed gesocialiseerd en zeer betrouwbaar. Een spring in het veld vol energie, dol op wandelen, spelen en buiten zijn. Ze luistert goed, ze is lief en vrolijk. Gaia heeft helaas ED gehad en is hieraan geopereerd. Diego hebben we uit het asiel gehaald, hij was toen al 9 jaar. Hij heeft een zwaar leven achter de rug met verschillende bazen en moeilijke omstandigheden. Dat hij nog steeds zo'n gouden hart heeft, zo vriendelijk en betrouwbaar is, is een wonder. Het tekent zijn goede karakter. We wonen op het Drentse platteland alwaar onze honden de ruimte hebben. En natuurlijk huis en haard beschermen met hun diepe blaf en imposante uiterlijk :-) 
Ik heb lange tijd vers vlees gevoerd aan mijn (vorige) honden. Om goede redenen hiermee gestopt, maar ik vond het erg leuk om zelf samen te stellen. Ik ben geïnteresseerd in gezonde voeding en verdiep mij hier in door studie en lezen. 
Mijn droom is het maken van een lange afstand trektocht te voet van enkele weken, samen met mijn hond(en). En natuurlijk mag mijn man ook mee, haha ;-) 
Het is er nog nooit van gekomen, er zijn andere vakantieplannen, of de hond is te jong of te oud, of heeft gewrichtsproblemen, of ik moet werken, allerlei redenen, maar wie weet.... ooit!

Krabbels aan Karin

honden page profiel DavidDavid schreef om 01 juni om 08:36
Prachtig beest om te zien

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Karin heeft 36 ontvangen.

Berichten en online status
Karin was voor het laatst online 4 jaar, 11 maanden, 5 dagen, 20 uur, 53 minuten, 42 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^