Over Irish wolfhounds of Kate’s meadow

honden foto van Irish wolfhounds of Kate’s meadow Wij zijn een gezin dat gek is van windhonden en verslingerd is geraakt aan de prachtige ierse wolfshond! Reeds 13 jaar maken zij, samen met nog andere windhonden een deel uit van ons gezin.

Sinds onze verhuis naar onze nieuwe stek kunnen we onze langgekoesterde droom van het fokken van een nestje realiseren. June is onze teef die deze droom zal waarmaken en een geweldige vertegenwoordigster van haar ras. Ze is speels, lief, houdt van rennen en vooral veel aaien.

Wil je haar en de andere leden van onze roedel ontmoeten aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wij wonen vlak bij de Averegten, dus een wandeling is ook niet uitgesloten.

Hieronder onze honden in actie in de tuin! Zelfs Duncan die 7,5 is en dus al een senior is loopt nog vlot mee.

Krabbels aan Irish wolfhounds of Kate’s meadow


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Irish wolfhounds of Kate’s meadow heeft 25 ontvangen.

Berichten en online status
Irish wolfhounds of Kate’s meadow was voor het laatst online 1 jaar, 4 maanden, 2 weken, 4 dagen, 20 uur, 28 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^