Over Donna, baasje van Reina en Pedro

honden foto van Donna, baasje van Reina en Pedro Hallo allemaal. Ik ben Donna en ben het baasje van podenco Reina. We hebben Reina pas vier maanden. Ze komt uit Spanje. We zagen op de site van Greyhounds in Nood Nederland een schattig hondje met een lieve rose snuit tegen het glas. 
Dat was vier weken nadat we afscheid moesten nemen van onze podenco mix Amigo. Hij zou bijna 13 jaar zijn geweest. Het verdriet was groot en ik was serieus aan het twijfelen of ik nog wel een hond wilde hebben. We hebben altijd honden uit een asiel gehad en veel plezier ervan gehad. Maar telkens het verdriet als je weer afscheid moet nemen, dat trok ik eigenlijk niet meer.
Maar ja, toen zagen we Reina...
Ze bleef met haar rose snuitje in mijn hoofd hangen. Uiteindelijk hebben we informatie opgevraagd en toch besloten om haar te adopteren.
We zijn heel blij met haar. Ze is alleen een beetje bang voor mannen. Aangezien ik een mannenhuishouden heb, viel dat in het begin niet mee. Het gaat steeds beter.
Reina is een lieverd, ondeugend, een clown....ik blijf om haar lachen. We hebben er geen moment spijt van dat we haar hebben geadopteerd.
We krijgen hopenlijk binnenkort een tweede podenco. Hij heet Pedro. Het wachten is op begeleiding om hem hier naartoe te vliegen.
Hopenlijk kan ik Pedro de volgende keer laten zien.

Krabbels aan Donna, baasje van Reina en Pedro

honden page profiel Jonas Jonas schreef om 14 december om 14:41
Hallo ik ben Jonas Rochus heb een. Vraagje over mijn pupy
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 13 juli om 17:14
Welkom...en wat een oren heeft je hond, bijzonder.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Donna, baasje van Reina en Pedro heeft 48 ontvangen.

Berichten en online status
Donna, baasje van Reina en Pedro was voor het laatst online 2 jaar, 4 maanden, 1 dagen, 9 uur, 2 minuten, 57 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^