Over Branco en Cindy

honden foto van Branco en Cindy Sinds mijn tiende, ben nu 56, ben ik omringd door twee of meer (max 5) honden. Mijn ouders fokten en showden Berner Sennenhonden, via de rasvereniging, hobbymatig. Op mijn 18e heb ik de kennel overgenomen. Op een gegeven moment besloot ik te stoppen met het ras vanwege de gezondheidsproblemen en lage levensverwachting. Erg jammer, want het zijn prachtige en fijne honden. 
Toen kwamen er twee Eurasiers. Heerlijke honden. Aanvankelijk had ik fokplannen, maar beiden bleken niet geschikt. Allebei zijn ze stokoud geworden. Ik mis ze vreselijk. 
Daarna, of eigenlijk gelijktijdig, kwamen er twee herplaatsers. Een kruising Podenco-Siberische husky, Branco, en een Grote Poedel, Cindy. In karakter elkaars tegenpolen, maar allebei prachtig vanbinnen en vanbuiten. 

Dagelijks maken we twee lange wandelingen. Wekelijks gaan we naar de hondenschool (balans & coördinatie en cavaletti). Ook in de tuin doen we cavaletti. Af en toe gaan we naar een snuffeltuin of huur ik een speelveld. Bijna iedere dag doen we hersenwerk. Mijn honden verrijken mijn leven. 

In tientallen jaren zijn er heel veel mooie en bijzondere ervaringen geweest en ook vele uitdagingen. Iedere hond leert mij nieuwe dingen. Iedere dag leer ik nog bij. Dat houdt het uitdagend en interessant. Ik hoop nog lang honden om me heen te hebben. Ze zijn mijn beste maatjes. De volgende hond is weer een Eurasier. Ik sta reeds op de wachtlijst.Krabbels aan Branco en Cindy


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Branco en Cindy heeft 530 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Branco en Cindy zeer positief gewaardeerd bij 23 waarderingen.

Berichten en online status
Branco en Cindy was voor het laatst online 1 dagen, 6 uur, 3 minuten, 36 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^