HondenPage baasje Steven van de Ven

Over Steven van de Ven

honden foto van Steven van de Ven Ik ben gepensioneerd en woon in Chiang Mai, Thailand
Ben  vanaf kind 'n grote liefhebber van paarden en grote honden. We hebben nogal wat ruimte en ik heb ruim 9 jaar mijn eigen paard thuis op stal gehad. Raakte mijn staljongen kwijt en nu ben ik bijna 87 en rijdt niet meer (helaas). Momenteel heb ik nog nog mijn Duitse herder, 'n fantastische hond, maar al op leeftijd en daarom ben ik op zoek naar 'n Rottweiler als zijn opvolger. Waarom 'n Rottweiler?
Ik heb er al ervaring mee. Het zijn ook fantastische honden, mits goed opgevoed en ze verharen aanzienlijk minder dan Duitse herders. Mijn hond moet binnen mogen en mijn vrouw houdt niet van overal hondenhaar.

Krabbels aan Steven van de Ven


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Steven van de Ven heeft 31 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Steven van de Ven zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Steven van de Ven was voor het laatst online 2 jaar, 3 maanden, 4 weken, 2 dagen, 9 uur, 15 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^