HondenPage baasje Annette

Over Annette

honden foto van Annette Hallo, 
Mijn man en ik beleven veel plezier met en aan onze honden. Labrador Mayka en Herder Odi zijn twee teven die ontzettend goed samen gaan. Beide dames zijn senior, maar functioneren nog heel goed. In de winter maken we wandelingen in onze mooie achterhoek en zomers gaan ze mee kamperen. We hebben de indruk dat ze dat heel erg tof vinden. Voor Mayka hebben we op mindere dagen een hondenbuggy, zodat ze wanneer nodig uit kan rusten onderweg. Odi is een fanatiek apporteerder en doet voor de lol behendigheid. Beiden zijn het allemansvriendjes naar mensen, klein en groot. Odi is in de omgang met vreemde honden wat gespannen, vooral als ze groot en donker zijn of net zo hard blaffen als zij zelf kan doen. Allebei zijn ze heel graag in het water: Mayka houdt het tegenwoordig op banjeren en slobberen, terwijl Odi geen genoeg krijgt van het apporteren uit het water.
Mayka is heel relaxed, Odi wat onzeker, bang in donker en voor knallen. Tijdens wandelen let Odi goed op de hele roedel, terwijl Mayka vooral op zoek is naar viezigheid om te snacken. Binnenshuis ligt Mayka veel te snurken, blaffen doet ze alleen in haar slaap. Odi vindt dat ze het huis moet bewaken, dus blaft naar ieder die aan de deur komt en als de kat in huis weer eens iets doet wat ie niet mag.
Het is een lekker stel !!!

Krabbels aan Annette


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Annette heeft 56 ontvangen.

Berichten en online status
Annette was voor het laatst online 6 jaar, 2 maanden, 4 weken, 15 uur, 44 minuten, 17 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^