HondenPage baasje Pat

Over Pat

Pat heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Pat

honden page profiel janniejannie schreef om 27 februari om 10:39
Mijn hond blokkeert ook de ingang als ik naar buiten wil met hem. Niet uit dominantie, maar uit enthousiastme. Hij is nog een puber en gedraagt zich daar ook naar. Ik leer hem het commando zit en wacht aan. Stap dan naar buiten en herhaal dit bij de poort nog een keer. Dit is geen dominatieregel hier, maar een veiligheidsregel. Ik wil niet over hem struikelen (de afstap is hoog) en als de poort open gaat, kom ik op een weg waar auto’s en brommers rijden.
honden page profiel gaatgaat schreef om 31 oktober om 10:31
Nog een raad als hij jou blokreed nooit terug gaan jij gaat vooruit hij moet weten wie de baas is nu weet hij dat hij bijna de baas is .
honden page profiel gaatgaat schreef om 31 oktober om 10:21
Pat wat is er gebeurd bij de verkoper waar zat hij ik bedoel zat hij nestjes in een hokje het is belangrijk dat een hond voelt of je hem graag ziet dieren zijn gevoelig man en vergeten niet vlug iets het is zoeken en zeker rustig blijven je weet je heb ook mensen die boos zijn maar die weten wat ze moeten doen maar een dier moet je helpen het gevoel speelt daar zeer veel met mee een muilband vind ik al iets waarmee je nog erger mee gaat maken . Ben ook maar een gewoon iemand en je moet echt zoeken wat er mis is zeker nooit slagen . Zo je mag zeggen is gemakkelijk gezegd maar geduld en goed kijken wat hij wil probeer zijn liefde van jou te voelen zeer belangrijk .

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Pat heeft 101 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Pat zeer positief gewaardeerd bij 27 waarderingen.

Berichten en online status
Pat was voor het laatst online 1 jaar, 4 weken, 1 dagen, 12 uur, 46 minuten, 15 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^