Over Manon

honden foto van Manon Hallo daar!

Ik ben Manon, een heb momenteel 2 honden; Diégo en Fideli.
Diégo is een kruising van een border collie en een shetland sheepdog. Hij is nu 5 jaar, en in de fleur van zijn leven. Een zeer energieke en slimme rakker! Altijd klaar voor actie, maar ook altijd gereed om elk commando in twijfel te trekken en me soms slimmer af te zijn ;-)
Hij is sociaal (iets te sociaal) en ik ben zeker dat hij inbrekers liever begroet met opdringerige lekjes, dan ze weg te jagen.
Diégo is ook eerder een dominant type; wanneer hij weet, voelt of denkt dat hij commando's niet hoeft te volgen, zal hij dat ook absoluut niet doen! 'Blijven zitten' kan evengoed 'zitten en terwijl voort schuiven op je poep', zijn... Dat is toch ook blijven zitten? 'Op je mat' kan evengoed 'over de mat lopen om daarna naast de mat te liggen', zijn... Dan ben je er toch ook op geweest?
Maar over het algemeen is het een brave jongen, die meest van de tijd goed luistert. Hoe meer aandacht hoe beter; kinderen zijn dus de max!

Fideli is dan weer helemaal anders. Zij is een 2 jarig teefje en een kruising tussen een poedel en golden retriever. (goldendoodle noemen ze dat blijkbaar tegenwoordig ;-))
Zij is eerder verlegen, en kijkt liever vanachter mij, liefst ook zo dicht mogelijk bij me, eerst de kat uit de boom.
Wanneer ik laat zien dat alles in orde is, ontspant ze weer.
Ze is enorm 'plakkerig' en een echt 'moederskindje'. Soms tot op het punt dat ik haar haast van me moet afduwen om te laten merken dat ze het ook alleen kan.
Ze is speels en lekker zot. Ook is ze een goede waakhond maar geen echte blaffer.

Vroeger hadden we ook 2 Duitse herders en een maltezer, die ondertussen op oude leeftijd overleden zijn.
Ik heb dus altijd honden gehad.

Ook heb ik 2 fretten, een kat, 2 paarden, 2 pony's en een landschildpad.
Ik hou van dieren, niet alleen honden dus ;-)

Krabbels aan Manon


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Manon heeft 34 ontvangen.

Berichten en online status
Manon was voor het laatst online 7 jaar, 3 maanden, 3 dagen, 18 uur, 48 minuten, 2 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^