Over Marlet

honden foto van Marlet Helaas heb ik op 23-07-2014 afscheid moeten nemen van mijn lieve Hitam. Na een roerige tijd van diverse eigenaren en een tijdje op straat geleefd te hebben mocht ze bij mij oud worden. Zij heeft me bijna 6 jaar elke dag gezelschap gehouden en samen hebben we veel avonturen beleefd.  Hitam laat een enorme leegte achter. Rust zacht, lief meisje.

Sinds 21 februari 2015 is er een nieuw hondenmeisje in mijn leven gekomen. Puck heet ze, en ook zij heeft haar 'rugzakje'. Als pup is ze uit Kroatië naar NL gekomen waar het helaas mis ging bij de 1e eigenaar. Inmiddels is ze 2 en woont ze nu een paar weekjes bij mij. Het voelt alsof het nooit anders is geweest. Ze is zo'n ontzettend lief, speels en aanhankelijk hondje: we gaan een mooie toekomst samen tegemoet!


Update Puck 14-08-15:
Inmiddels ben ik al bijna een half jaar het blije baasje van lieve Puck en zij ontpopte zich van een onzeker hondje tot een blij meisje, dat vol vertrouwen met me mee op pad gaat en net als ik dol is op heerlijk lange wandelingen!

Krabbels aan Marlet

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 07 september om 20:34
Ach ik lees nu pas dat Hitam er niet meer is, ik vond haar altijd zo'n aparte lieve uitstraling hebben. Ik ben blij dat ze bij jullie nog een heel mooie tijd gehad heeft en er veel van haar gehouden is.
honden page profiel Het zoveelste showprofiel voor adverteerdersHet zoveelste showprofiel voor adverteerders schreef om 19 augustus om 22:42
Hoi Marlet, Bedankt voor je bericht op Yamalle haar rouwpagina. Het is bijzonder hoeveel meer sympathie ik krijg van mensen die ik totaal niet ken, dan van de omgeving. Het is keizwaar, hoef ik je niet uit te leggen. Haar zus was erg onder de indruk, maar is nu aan de beterhand. Dankzij haar heb ik de kracht me sterker te maken dan ik me vanbinnen voel. Jij/jullie zijn je Hitam ook kwijt aan de andere zijde. Ik ben er zeker van dat Yamalle gek op hem is als ze elkaar gaan tegenkomen. Mijn meest innige deelneming met je/jullie grote verlies. We hebben ze gekend, en dat neemt niemand ons nog af... Lieve groet.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 25 juli om 14:18
Goh wat was Hitam mooi en zulk een lief snuitje. Heel veel sterkte gewenst met het verlies van jullie maatje ! En dankzij jullie heeft ze tenminste nog wat geluk gekend !
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 24 juli om 18:05
Rust zacht meisje , je hebt nog fijne baasjes gehad en enkele fijne jaren .

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marlet heeft 267 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Marlet zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Marlet was voor het laatst online 6 jaar, 11 maanden, 4 weken, 1 dagen, 10 uur, 28 minuten, 47 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Met Puck naar de paarden, waar ze lekker even los kan op de wei. :-) honden foto Hitam, zoals ze op de website van het asiel stond (en ik gelijk verkocht was). honden foto Hitam honden foto Op het hondenspeelveld... wachten op een maatje om mee te ravotten. honden foto Hitam (2011) honden foto Net een half uurtje bij mij thuis en al helemaal op haar gemak. :-)
Marlet heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Hitam, Puck


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^