Over ClDl

honden foto van ClDl Hallo, mijn naam is Julia Schoonman en ik ben de eigenaar van 4 honden teefjes, namelijk: Chloë, Lucy, Dakota & Lexa.  Ik woon samen met ze in Brummen in Nederland. Ik bezit honden al sinds 2005 en vanaf jongs af aan ben ik met honden opgegroeid. Mijn droom is dan ook om een fokkerij ooit te kunnen openen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen hondenuitlaatservice De Veldweide. Hier wat over mijn 4 honden en hun verhaal:

Lucy
Lucy is een zwarte Labrador Retriever, die ik als pup heb gekocht terug in 2010. Ze houd erg veel van zwemmen en spelen met mij. Lucy trekt zich meer terug in de groep. Lucy's naam is vernoemd naar de actrice Lucy Hale!

Chloë
Chloë is een Zwitserse Witte Herder. Ik heb haar ook al sinds ze een pup was. Chloë is een actieve, speelse, maar ook een erg aanhankelijke (en lieve!) hond. Chloë's naam heb ik gekregen van mijn vriendin Esther, zij zei dat de actrice (Chloë Grace Moretz) ook zo heette en toen ik de naam hoorde, was ik meteen verkocht.


Dakota
De naam van Dakota heb ik vernoemd naar de staat North Dakota. Dakota trekt graag aan de lijn, wilt altijd spelen met de andere honden en is eigenlijk wel de actiefste hond van de groep. Ik heb Dakota opgehaald uit de Husky Rescue in Nederland toen ze 1 jaar oud was. Ze was toen echter al wel zindelijk, kende alle commando's/etc, maar jammer genoeg wist niemand wat er nou eigenlijk met Dakota gebeurd was.

Lexa
Lexa is een Duck Tolling x Friese Stabij x Labrador mix, we weten het niet zeker, maar deze rassen zitten er meest waarschijnlijk in. Lexa is de jongste van de groep en houd heel erg veel van spelen en zwemmen. Ze is vernoemd naar Lexa, een personage in de televisieserie The 100. Lexa is nog niet volledig uitgegroeid, maar tot nu toe kan ze zich wel goed vermaken bij ons en met de andere honden.

De Veldweide
Chloë, Lucy, Dakota & Lexa
Hondenuitlaatservice 
Julia Schoonman

Krabbels aan ClDl


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

ClDl heeft 72 ontvangen.

Berichten en online status
ClDl was voor het laatst online 7 jaar, 3 maanden, 1 weken, 4 dagen, 5 uur, 21 minuten, 4 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^