Over Talia, Snow, Fleur, Emily, Regina, Doggy & Whirl

honden foto van Talia, Snow, Fleur, Emily, Regina, Doggy & Whirl Hallo, mijn naam is Louise Boorsma en ik ben de eigenaar van maar liefst zeven geweldige honden. Ik woon met mijn vriend op het platteland, lekker in Drenthe, waar de honden genoeg ruimte en vrijheid hebben. Daarnaast werk ik ook met fokkers en steun ik dieren asielen. Wanneer er bijvoorbeeld een hond uit het asiel niet opgehaald word, word ik vaak gevraagd voor tijdelijke en soms permanente opvang. Mijn Duitse Herder Talia, is bijvoorbeeld één van die honden. Omdat ze een beetje angstig is, wilde niemand haar ophalen. Alleen ik gaf Tali wel een kans bij ons thuis! :-) 

Mijn allereerste honden waren Doggy en Whirl. Allebei zijn ze Flatcoated Retrievers, maar Doggy heeft een leverkleurige vacht en Whirl een zwarte. Helaas zijn ze al wel op oude leeftijd.. en zijn ze niet zo lenig en sterk als ze vroeger waren. 

Mijn derde hond was Talia, zij kwam uit het asiel en daarna besloot ik om een prachtige Zwitserse Herder in huis te nemen. Zijn naam is Snow van Snow White omdat ik dat zo passend vond bij zijn vacht.. en Snow komt van een Zwitserse Herder fokker. 

Na Snow had ik nog steeds niet genoeg gehad van honden, want een paar jaar later haalde ik Fleur (Groenendaeler) op van iemand die niet meer voor zijn hond kon zorgen. Heel erg sneu, maar nu is Fleur helemaal happy bij ons thuis. 

Begin dit jaar heb ik nog een hondje opgehaald, een lieve blonde Golden Retriever.. Ze heet Emily en is nu een paar maanden oud. Waarom ik Emily heb opgehaald? Dat is omdat we verhuisd waren naar Drenthe en daar hebben we een groot huis. Mijn vriend houd van Retrievers, voornamelijk de Goldens, dus na 2 maanden info zoeken en fokkerijen bezoeken besloten we er een te halen. 

In september heb ik pas nog ook een kleine zwarte Labrador pup aangeschaft genaamd Regina, maar voor nu houd ik het zo aangezien we al een hele beestenboel hebben!

Mijn honden informatie site: www.doggywhirl.webnode.nl
;-)

Krabbels aan Talia, Snow, Fleur, Emily, Regina, Doggy & Whirl


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Talia, Snow, Fleur, Emily, Regina, Doggy & Whirl heeft 52 ontvangen.

Berichten en online status
Talia, Snow, Fleur, Emily, Regina, Doggy & Whirl was voor het laatst online 4 jaar, 11 maanden, 1 weken, 6 dagen, 7 uur, 51 minuten, 5 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^