HondenPage baasje stephanie & Mylo

Wat schreven de vrienden van stephanie & Mylo op het forum

honden page profiel StemineStemine schreef in 52 weeks topic: Amstaff King - op 14/02 al 1 jaar!
Bedankt allemaal! We genieten thuis enorm van onze zwangerschap samen met King en Iker. Zo speciaal om te zien hoe ze dit ook wel aanvoelen. Als ik de laatste foto's vergelijk met de foto's van nu zie ik ook een enorm verschil, maar thuis valt dat niet zo op. Het is in mijn ogen nogaltijd mijn kleine puppy  en zijn karakter wordt mooier met de dag, het kan zo'n lieve (stoute) knuffelbeer zijn.
honden page profiel StemineStemine schreef in 52 weeks topic: Amstaff King - op 14/02 al 1 jaar!
Wauw, sinds september geleden dat ik hier nog een update heb neergezet.   King is sinds gisteren 1 jaar  en wat een kerel. Zijn puberteit is nog lang niet over, maar we genieten van elk moment, zelfs de moeilijkere momentjes... Want dat hoort er nu eenmaal bij. Je kan hem vergelijken met een kleuter die alles uitprobeert, maar hij weet goed wanneer hij echt iets verkeerd heeft gedaan     Sinds het begin van zijn puberteit (toen hij ongeveer 7 maanden was) zijn we gestopt met los wandelen met hem. Hij werd wat minder voorspelbaar en hebben ons dan gewoon een lange flexi aangeschaft waardoor hij toch nog de vrijheid krijgt, maar steeds vast hangt.   Met de hondenschool zijn we gestopt na de vervolgcursus. Hij doet het prima en luistert naar wat we zeggen (tenminste als hij zijn oren juist heeft staan  maar dat is eerder niet 'willen' luisteren)   Wij verwachten in juni een baby, dus dat wordt nog wel even spannend, ben er zeker van dat King een super lieve 'grote broer' wordt. Gewoon nog even de praktische zaken regelen, zodat hij weet wanneer hij wild mag spelen, en wanneer hij rustig moet zijn als hij op de zetel zit... maar dat komt allemaal wel goed. Het laatste halfjaar is hij zo gegroeid in zijn manier van doen, dus ik twijfel er niet aan, dat dit eveneens gebeurd in het volgende halfjaar  We kijken er in ieder geval heel erg naar uit!   Sinds mijn zwangerschap is hij meer aanhankelijk geworden, Hij komt meer naar ons toe voor lichamelijk contact, zo lief dat hij is dan! Hij komt dan bijvoorbeeld helemaal op mijn schoot zitten (niet handig met een babybuik en een hond van 40kg) maar ik smelt elke keer hij dat doet   Kortom, King is een super hond, zowel naar andere honden toe, als naar mensen. Hij zou iedereen kunnen doodknuffelen! Met onze kat gaat het ook prima, King is vaak nog te speels en dan vlucht onze kat wel naar een plekje waar hij niet aankan, maar soms zijn ze ook leuk aan het spelen.   Hier nog enkele foto's van de afgelopen weken.   
honden page profiel StemineStemine schreef in Wie heeft er tips.. hond sloopt van alles
Waar ik juist aan dacht, kan het niet gewoon even een uitwerking van de chemische castratie zijn? King deed in die 4 eerste weken ook dingen die hij ervoor nooit heeft gedaan. Hoelang was dat nu geleden?   Of is het misschien al langer bezig?
honden page profiel StemineStemine schreef in Wie heeft er tips.. hond sloopt van alles
En als je een grote kartonnen doos zet, of iets dat hij mag slopen? Zou hij zich dan nog steeds op de kussens of sofa afreageren?   Hier (nog) niet echt een sloper, ik laat hem wel geregeld een doos achter, of een leeg rolletje van keukenpapier, met daarin snoepjes verstopt. Liever karton of papier snippers opruimen dan mijn bankstel
honden page profiel StemineStemine schreef in Hij doet zijn naam alle eer aan
" Hier.een "charming prince"   Als je die oogjes ziet..  " Liesbeth en haar teckelbende, krulletjes en rest  Dat is echt om verliefd op te worden
honden page profiel StemineStemine schreef in Hij doet zijn naam alle eer aan
" Heb hier een Nala, genoemd naar de prinses in de Leeuwenkoning, en ja hoor, hare koninklijke hoogheid gedraagt zich in alle opzichten als een echte prinses. Eten doet ze alleen uit de hand, en niet bij iedereen, op de bank liggen gaat alleen op haar eigen manier en dan moeten de andere honden wijken, ... Heb nog nooit zo'n 'verwend' nest gehad, hoor, die andere 4 zijn heel erg normaal!   " Cindy & Co  Zalig!  Elk toch speciaal op hun manier!
honden page profiel StemineStemine schreef in Hij doet zijn naam alle eer aan
" Ik vind nu wel dat je een geel papieren kroon en ketting moet maken hoor.  Eventueel zijn troon even aankleden met een rood stofje haha!  Wat een heerlijk beest!Hondje van mijn zusje zit ook altijd op de stoel, maar die heet Cody. Dus die doet haar naam niet eer aan hihi. " Franciska & Luna!  ja dat ontbreekt nog inderdaad  haha. Het is ne koning thuis, in elk opzicht  Maar dat zullen de meeste hondjes hier op HP wel zijn
honden page profiel StemineStemine schreef in Hij doet zijn naam alle eer aan
Nog hondjes waarbij de naam zo passend is met het karakter? Hier heb je hem dan: King op zijn troon  
honden page profiel StemineStemine schreef in Daar is ze dan!!
Prachtige hond!! en super dat ze nu eindelijk het juiste baasje gevonden heeft   Geniet ervan en ik volg haar verhaal hier een beetje mee!
honden page profiel StemineStemine schreef in Chemische castratie middels implantaat; inmiddels geplaatst
"  Wat een verschil zeg! Fijn dat hij zo goed reageert en vooral dat hij rust heeft gevonden.  In die 1e 4 weken was het rijden en plassen dus extreme vormen aan gaan nemen? Vraag me wel af of ik dan gedurende de eerste weken reuen bewust moet vermijden..nu doet hij niets anders dan hevig grommen maar zou niet willen dat het dadelijk tot bijten komt.. " Sanne, Djyla en Quinto  Ja vanaf de 9e dag tot 4 weken was het inderdaad zijn probleemgedrag dat extremer werd. Het was zelfs zo erg dat ik een week lang niet in mijn eigen zetel kon gaan zitten, omdat ik dan werd 'aangevallen'. Moest me op een stoel zetten, met 4 stoelen rond mij zodat hij niet aan mij kon. Zelfs op wandeling ging hij rechtstaan op zijn achterste poten om op mij te kunnen klimmen.   Dat gedrag vertoonde hij niet voor de chemische castratie, toen was het enkel rijden op kussens, dekens, pluche beren en ook andere honden. savonds was hij vaak zo gefrustreerd omdat hij dan geen dekentje vond om zijn ding op te doen dat hij begon te piepen en zenuwachtig begon rond te lopen.  nu is dat gedrag ook wel volledig over! Tot nu toe heeft hij het zelfs niet meer bij een andere hond geprobeerd.   Ik heb King bewust weggehouden in die 4 of 5 weken van een hondenwei waar we vaak gingen. Om eventueel extra dominant of rijgedrag te voorkomen. Dat was trouwens DE reden waarom we het zo vroeg gedaan hebben. Ik wil voorkomen dat hij door zijn drift op andere honden in een gevecht geraakt, iets waarvoor ik met mijn ras zowieso extra moet opletten.   Maar met uithalen of grommen naar andere honden heb ik geen ervaring, dat deed of doet King niet. Het gevolg van een implantaat zal ook wel voor iedere hond verschillen denk ik.
honden page profiel StemineStemine schreef in 52 weeks of Kiba de Akita *Vandaag jarig, 1 jaar alweer!
"  Dankjewel Tot nu toe wordt hij al drukker. Met thuis komen, met uitlaten.. echt helemaal hieperdepiep. Drammen om aandacht.  Op cursus afgelopen dinsdag moesten ze door de tunnel en vloog hij eruit en zo naar een andere hond om te spelen. Helemaal geen focus. Sloopt thuis de boel.    Hoop dat de chemische castratie gaat werken. Eerst maar rust erin krijgen " Sylvia & de Amerikaanse Akita's Jackie en Kiba:)  Nog heel even geduld, dat komt wel goed. Bij King was het ook de eerste 4 weken veel feller, ma daarna was het ook ineens voorbij!   We zijn nu 6 weken later en zijn gedrag (behalve dan het puberen) is enorm verbeterd! Zijn interesse in andere honden is er nog zeker wel, hij wilt dan ook gewoon spelen, maar hij kruipt er niet meer bovenop
honden page profiel StemineStemine schreef in Chemische castratie middels implantaat; inmiddels geplaatst
King is nu 6 weken geleden chemisch gecastreerd met een implantaat voor 6 maanden. De eerste 4 weken waren vreselijk! zijn 'probleemgedrag' waarvoor we het deden werd ineens 10x erger. maar vanaf de 4e week gaat het veel beter. Voor zover ik al kon zien is het rijden op andere honden gestopt, het rijden thuis binnen op dekentjes is volledig gestopt, pus was al weg sinds 4e dag en hij is savonds rustiger, hij kan makkelijker zijn rust vinden! Ook plast hij nu in 1 keer, ipv op 100 verschillende plaatsen.   Hij is er niet angstiger van geworden, dominant gedrag had hij voordien nog niet vertoont, dus daar heb ik zelf geen ervaring mee.   King is nu 7 maanden. Reden ervoor was vooral de onrust in zijn kop en het rijden op alles en iedereen thuis.   Wij zijn héél content met het effect, zowel voor King als voor ons en gaan hem waarschijnlijk nadien ook echt laten castreren.
honden page profiel StemineStemine schreef in Zo trots op mijn meisje!
Zo leuk om te zien! En inderdaad wat een verschil dan met anderhalf jaar geleden.    Ik zie vooral een gelukkige meid! 
honden page profiel StemineStemine schreef in Beetje gek ?
Ik ben de hele dag in gesprek met Kingy  Iedereen verklaart me gek! Ik krijg ook wel eens de opmerking dat ik me teveel aanpas aan hem, maar ik doe gewoon verder zoals ik bezig ben.   Op wandeling ben ik ook de hele tijd aan het praten met King, ik benoem heel veel dingen "dat is maar een vogel" - "kijk de paardjes" - "let eens op" ...   Ook als ik moet gaan werken ga ik even langs hem zitten en vertel dan dat ik weg moet en dat papa (ja hoor, ik ben mama en mijn vriend is papa ) nog in bed ligt en hij dadelijk zal opstaan voor hem.   Leuk topic al die verhalen en ervaringen te lezen!
honden page profiel StemineStemine schreef in Positieve ervaring onbeperkt eten aanbieden
Er is een verschil tussen onbeperkt eten geven (hele tijd bijvullen - waarbij je geen controle hebt over hoeveel hij nu juist gegeten heeft) en een bepaalde hoeveelheid geven maar de hele dag laten staan.   Ik doe 1 volle maatbeker brokken smorgens in zijn kom, die laat hij meestal staan tot in de namiddag / avond. Als ik zie dat hij dan al wat gegeten heeft, krijgt hij er nog een maatbeker bij (hij mag normaal gezien 3 volle maatbekers per dag eten, zoals vermeld op verpakking van de brokken). Hij begint meestal te eten vanaf 21uur, en blijft rustig met mondjesmaat eten tot hij gaat slapen +/- 22 uur.   Hij eet te weinig, maar dat is al zo vanaf het begin. Hij zit goed op gewicht en heeft niets tekort.   Onze laatste wandeling / speeluurtje is meestal rond 20u, dus dit gebeurt niet met volle maag. Als ik hem wat vers vlees geef, dan krijgt hij dit ofwel smorgens voor ik ga werken (hij heeft dan 4 uur om te slapen tot hij wordt uitgelaten) of savonds na onze wandeling. Dit eet hij doorgaans direct op, dus blijft niet staan.   Ik zeg niet dat bak wegnemen na 15 minuten slecht is!  wij hebben het zeker geprobeerd de eerste weken, maar dan at hij misschien 4 brokjes op een hele dag.
honden page profiel StemineStemine schreef in Teckel puppy's vliegen uit ..
Stille meelezer hier, maar wat een schattig pupje die Prince!!  
honden page profiel StemineStemine schreef in Positieve ervaring onbeperkt eten aanbieden
" Hoe weet je dan wie wat heeft gegeten en hoeveel? Hier zou dit bijvoorbeeld serieuze problemen veroorzaken. Ik heb 2 schrokkers, 2 normale eters en 1 zeer slechte eter. Bij een vriendin van me is het ook zo dat ze alles laat staan en dat werkt daar ook goed. Ik zou steeds ongerust zijn of wel iedereen genoeg had gegeten. Want zo merk je heel snel of er eentje zich niet ok voelt natuurlijk. Als er hier eentje niet eet, dan heeft ie binnen het half uur een thermometer in de poep om te weten of hij of zij geen verhoging van temperatuur heeft. Dat zie je natuurlijk niet als de bakken steeds gevuld zijn en iedereen zo maar uit andermans bakje eet. Dit is mijn enige bedenking...   " Cindy & Co  Daar heb je wel gelijk in! Moest er nog een hond bijkomen, dan ga ik dat ook niet meer toepassen. Dan zie je inderdaad niet wat de ene wel, de andere niet gegeten heeft.   Ik geef telkens bij met maatbekers en kan zo perfect zien hoeveel hij eet op een dag. Sommige dagen wat meer, sommige wat minder. Als hij echt stopt met eten valt het dan ook direct op gezien ik de enige ben die hem eten geeft.   Hoe dan ook, ieder zijn manier en gewoontes en super dat het bij jou slechte eter een oplossing gaf.  Hier helaas niet, hij eet nog steeds slecht (ook met het proberen van verschillende methodes), maar ben al blij dat hij toch een bepaalde hoeveelheid binnen krijgt.
honden page profiel StemineStemine schreef in Positieve ervaring onbeperkt eten aanbieden
King heeft ook altijd eten staan. Hij is sinds het begin al een moeilijke eter! Wij geven gewoon brokken en soms eens wat extra's. We zijn al een paar keer van brok veranderd, maar nu doet hij het super goed op taste of the wild - pacific stream.   Onze Gt van de puppyles zei dat we het eten 4x per dag moesten aanbieden en vervolgens wegnemen na 15 min. Maar als we dat deden (in de eerste week dat hij bij ons was) dan at hij een hele dag niets. En dat stond me al helemaal niet aan voor een pupje van 8 weken.   Hij heeft dus de hele dag brokken staan (ik gooi wel maar bij tot hij aan zijn max hoeveelheid zit per dag, maar daar komt hij nooit aan). We zien ook dat hij vooral savonds eet, vanaf 21uur en dan gaat hij 3 of 4 keer terug naar zijn bak om nog wat te eten.   Zijn vacht is mooi, hij is goed op gewicht en blijft mooi groeien (hij is nu 7 maanden). Hier dus ook een positieve ervaring!
honden page profiel StemineStemine schreef in Over zijn grens?
"   Grappig dat je zegt zeer groot hihi, bij ons zijn er echt gebieden waar je 3 uur of langer rond kunt lopen met je hond als je wil. Hier direct in de buurt houdt het met een halfuurtje/uurtje op, dat wel. Maar super fijn dat je zo'n leuk gebied gevonden hebt en dat hij zoveel speelmaatjes heeft! " Charlie, Aiko & Ronin   Waar we wonen kunnen we ook prachtige wandelingen maken, maar dat zijn dan meestal wel stukjes over de weg. Hij mag van mij wel loslopen als we op een heel overzichtelijk veldbaantje wandelen, in alle andere gevallen gaat hij aan de flexi of vaste lijn.   Ik vond het al groot, Als je de hondenweides ziet die hier in de buurt zijn (en dat zijn er zeer weinig) zou je verschieten, die zijn vaak kleiner dan onze eigen tuin... Dus ik rij graag een half uurtje naar Zonhoven om King te laten genieten en spelen!
honden page profiel StemineStemine schreef in Over zijn grens?
" Haha ja soms heb je dat, honden die aan elkaar gewaagd zijn en dan jutten ze elkaar op. Ik ken het  Ja bij ons in losloopgebieden is het nooit super druk en mijn honden hebben nooit een halsband of tuigje om als ze loslopen, vandaar dat ik dan toch de jongste even aanlijn tot we de bocht weer om zijn. Maar ik snap wat je bedoelt hoor, het is hetzelfde idee van even uit het spel halen en laten kalmeren. Dat kalmeren is wep belangrijk, dat kan best in een minuut hoor dat ligt aan je hond, maar als hij nog in hypermodus zit gaat hij zich misschien ook wilder gedragen tegen andere honden op dat moment. (Hoeft natuurlijk niet, maar even naar je eigen hond kijken wat dat betreft).    Nee inderdaad! En zeker omdat jonge honden hun grens nog niet kennen, geloof ik niet zo in het zelf uit laten zoeken. Als Ronin straks een maand of 11/12 is gaat hij zijn gang maar, als het wel leuk blijft, maar dan zal hij er misschien ook minder behoefte aan hebben.  " Charlie, Aiko & Ronin  Daarom vind ik zijn tuigje zo gemakkelijk, hij is tegenwoordig groot genoeg dat ik zijn handvatje kan vastnemen zonder me te fel te moeten bukken Ja het zullen gewoon 'vriendjes' zijn die elkaar opjutten gelijk je zegt! hem kalmeren lukt dan wel voor eventjes, tot hij weer te ruw wordt. maar dan ga ik in het vervolg iets eerder ingrijpen om te kalmeren.   Maar gisteren was zijn eerste x terug op de hondenwei sinds 5 of 6 weken, hij is ondertussen toch weer wat gegroeid, zijn gedrag is ook wat veranderd, dus was heel benieuwd hoe het zou gaan. Maar het ging super! hij heeft op geen enkele hond proberen rijden (was voordien een ramp!!) Ik was zo blij dat hij leuk kon spelen zonder dat zijn hormonen de overmacht kregen!   Ben je van Nederland? Hier in België hebben we overal aanlijnplicht, tenzij op losloopweides. De meeste weides zijn zeer klein en overzichtelijk, maar heb nu eentje gevonden in Zonhoven, zeer groot, waar je echt een half uurtje kan wandelen met je hond tot je helemaal rond bent geweest. Veel verschillende padjes langs bosjes, bomen, zandvlaktes. Héél leuk want je komt altijd wel mensen en honden tegen. Zo leert King ook veel en zolang het goed blijft gaan, gaan we dit zeker blijven doen!   Bedankt voor je input!
honden page profiel StemineStemine schreef in Over zijn grens?
" Als het spel zo ruig wordt dat Ronin omrolt lijn ik hem aan en ga door. Ik snap dat ze het leuk vinden en als hij later groot is doet hij maar, maar ik ben wat dat betreft wel voorzichtig want een blessure is zo opgelopen en als er dan iets niet goed groeit... Spelen hier dus alleen met rustige, stabiele honden. Nu hij wat ouder wordt (hij is nu 7 maanden) ben ik wel iets minder voorzichtig hoor.    Als mijn twee samen spelen hebben ze ook die neiging, vooral de oudste om de jongste om te gooien. Achterna rennen, afsnijden en omgooien. Dat sta ik niet toe! Dat is geen leuk spel en voor een pupje gevaarlijk. Inmiddels is de jongste sneller, groter, wendbaarder en nu zie je dat het spel gelijkwaardig wordt. Dan jaagt de een de ander achterna, 5 seconden later andersom. En ze liggen ook allebei soms boven en soms onder. Dat gaat soms ook met rollen, máár het is een stuk minder ruig dan eerst of dan met andere honden en ze kennen elkaars grenzen goed. Het is nu wel lekker dollen, maar niet te bond.    Dus: met mijn oudste hond samen laat ik iets ruiger spel toe dan normaal, maar grijp wel in als het te bond wordt. Met andere honden laat ik spel alleen toe als de andere hond rustig en stabiel is, wordt het met een andere hond te wild dan lijn ik ze aan en lopen we door.    Misschien flauw hoor, maar wat ik zeg een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolden hebben. Een Golden die ik ken is als pupje besprongen door een knoepert van een hond, hij gilde heel hard maar daarna was er niks aan hem te zien. Nu is hij pas geröntgend en blijkt dat hij een botsplinter en dus vergroeiing in zijn heup heeft. Heel naar, voor de rest alles perfect aangesloten maar hij heeft 1 A heup en dus door die splinter 1 D heup en dus mag hij niet worden ingezet voor de fok... (Niet dat dat het belangrijkste is hoor, maar ik bedoel maar om aan te geven).  " Charlie, Aiko & Ronin  Ik snap wat je bedoelt, zoals ik hierboven al zei, aanlijnen in de losloopwei is geen goed idee. Het is een zeer groot gebied met bosjes, bomen, ... geen goed overzicht dus zie ook niet als er een hond toe komt gelopen. Ik ga dan gewoon wat eerder moeten ingrijpen. Hij speelt alleen ook zo ruw met die Dobbermann. Met alle andere honden die we tegenkomen is het spel veel rustiger en loopt hij er gewoon een beetje achterna.   Ja een blessure wil ik zeker voorkomen!! zou het mezelf niet snel vergeven als er iets moest gebeuren.
honden page profiel StemineStemine schreef in Over zijn grens?
" Ik ken dat,ik ging op een gegeven moment afkappen omdat ik een ras heb die niet wilt opgeven ook niet bij het spel,boos of spelend stoppen uit zichzelf dat is er nooit bij. Op een gegeven moment kan zo'n spel ook omslaan als het te lang duurt in een gevecht. Dat zie je ook vaak bij kinderen.   Even stoeien en weer verder lopen,desnoods even aanlijnen. " Monique  Ja dan moet ik in het vervolg toch wat voorzichtiger zijn. Aanlijnen is geen goed idee, dat is in een zeer grote honden losloopwei waar geen enkel hond aangelijnd loopt. maar kan hem in ieder geval wel vastnemen met zijn tuig en bij me houden, of even laten kalmeren.   Van zodra ik zie dat het spel geen spel meer is, grijp ik zowieso onmiddellijk in, maar tot nu toe is dat nog niet voorgekomen.   Het is wel meestal zo dat ik met het groepje mensen meeloop waar de Dobbermann ook toe behoort. Dus dan zou ik mij al moeten afzonderen van het groepje, of wat sneller ingrijpen dat hij rustiger blijft. Een blessure wil ik ten alle tijden voorkomen!
honden page profiel StemineStemine schreef in Over zijn grens?
Goeiemorgen aan iedereen die dit leest! Gisteren voor het eerst in 5 weken naar de grote hondenwei geweest in Zonhoven. En wat heeft King zich geamuseerd. Ik heb nu een zwart/rode hond thuis ipv wit/rood  Er ligt daar voornamelijk zwart/grijze zand !   Hij heeft de hele tijd gespeeld met een Dobbermann van 10 maanden, ze hebben elkaar al een aantal keren ontmoet, maar nu was het dus een tijdje geleden. Het viel me op dat ze heel leuk speelde en rende, maar dat het er soms wel hevig aan toe ging. Daarmee bedoel ik dat King vaak een tuimeling maakt (hij is nog wat snuggelig door zijn lange poten). Ik hield hem goed in de gaten, maar kan toch niet voorkomen dat hij over zijn eigen poten valt (zo hondje zo baasje ). Wanneer moet ik hierin ingrijpen of geeft hij zelf aan dat het te veel wordt? Naarmate de tijd voorbij gaat, wordt hij zowieso wel rustiger, maar het spelen blijft toch hevig.   Om zijn poten te sparen gaan we maar max 1x per week naar een hondenwei en mag hij zich uitleven voor een goede 45 minuten.    Ik heb soms wel schrik dat hij zich zou pijn doen met zo hevig te zijn. Soms ziet hij de kuilen niet door het harde rennen of spelen. Hoe doen jullie dat? Ik kan de tijd ook beperken tot 30 min, maar dan speelt hij die 30 min net zo hevig. Wat is jullie ervaring hierin? Ik heb natuurlijk nog een hond in groei, dus het is zowieso nog opletten geblazen.    
honden page profiel StemineStemine schreef in 52 weeks topic: Amstaff King - op 14/02 al 1 jaar!
" Leuke fotoos " Laura & Tara  dankjewel Laura!
honden page profiel StemineStemine schreef in 52 weeks of Kiba de Akita *Vandaag jarig, 1 jaar alweer!
Leuk topic, jammer dat ik dit nog niet volgde! heb me even snel ingelezen en amai, wat een kerel die Kiba, heel mooi ook!   Hoe bevalt de chemische castratie? King is nu bijna 5 weken geleden chemisch gecastreerd en we zien toch wel duidelijk een verschil. Tot nu toe kan King nog los en spelen met andere honden. Maar we hebben hem sinds de castratie niet meer laten spelen, om eventueel versterkt hormonaal gedrag voor te zijn, zou niet willen dat hij in een gevecht komt. Morgen ga ik het nog eens testen. Net zoals bij jouw, moest het eens mislopen, mag hij niet meer los en spelen met andere (vreemde) honden.   Je hebt in ieder geval prachtige honden!
honden page profiel StemineStemine schreef in Alweer 9 maanden
Totaal het tegenovergestelde dan hier bij ons, maar vind ze zooo lief en schattig!  Ook leuk om te volgen via instagram!!
honden page profiel StemineStemine schreef in Seizoenentopic.....eindelijk herfst, voor vele een heerlijk seizoen.
Wij zijn gisterennamiddag naar Nieuwpoort geweest aan de Belgische kust. hebben ons een uurtje geamuseerd en zijn toen moeten gaan lopen voor de regen  Heerlijk die herfst!   King vond het ook super, eerst keer in het zand, de zee, de meeuwen. Hier wat leuke foto's!   Deze morgen een ochtendwandeling gedaan en nog wat gespeeld in de tuin. Blijkbaar was ik vergeten de dekentjes terug te leggen in onze mooie cremekleurige zetel Dit is dagelijkse kost thuis , gelukkig gaat het er makkelijk af!
honden page profiel StemineStemine schreef in Growing Cookie (Staffy) Update: 6 maand, Kleine meisjes worden groot.
" Vandaag kwam ik wat bloed tegen dus ging het gebid maar even checken. En ja hoor! Even snel een foto gemaakt. De onderste 2 middelste tanden, zijn dat permanente tanden of nog melk tandjes?   " Kicky  Die onderste lijken me al permanente tanden die erdoor komen.    Mooi tuigje! Ga je veel plezier aan beleven! 
honden page profiel StemineStemine schreef in Seizoenentopic.....eindelijk herfst, voor vele een heerlijk seizoen.
"  Jeetje king is echt gigantisch! Hoe oud is ie inmiddels? Wat voor maat tuig draagt ie? Heb voor mijn engelse een maat 0 gekocht maar die kan ze nog lang niet aan haha. Is nu 4 maand.   On topic:     Cookie, dit wordt haar eerste herfst en winter    " Kicky  In deze foto was hij 6 maanden en al zijn 2e tuig, maat 1 is dat. Alweer bijna te klein  Denk dat we op 4 maanden zijn eerste tuig maat 0 kochten, maar dat was heel snel te klein..     hij is nu 7 maanden.    Cookie is echt schattig   
honden page profiel StemineStemine schreef in Seizoenentopic.....eindelijk herfst, voor vele een heerlijk seizoen.
Herfst, mijn favoriete seizoen en ben er zeker van dat King mij gelijk gaat geven Zodus wij volgen mee!   Voor degene die ons nog niet kennen:
 

Vrienden van stephanie & Mylo

honden foto van Stemine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^