Over danique

danique heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan danique

honden page profiel daniquedanique schreef om 24 juni om 21:39
Ja in onze straat woont er zo een en hij is SUPER LIEF!!Maar toch is het niet mijn type ik hou veel meer van het hondje waar ik bijvoorbeeld nu een groot plekje in mijn hart voor heb!(ze heet Mandy<3)
honden page profiel daniquedanique schreef om 23 juni om 12:41
Ja aleen is het reutje niet meer vrij;(
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 22 juni om 19:20
Oh, dat wil niks zeggen hoor... Maar soms voelt dat wel zo he (; ik moet bv niks hebben van weimaraners... Wat zijn die keeshondjes lieeeeeeef! <3 Echt superschattig!
honden page profiel daniquedanique schreef om 15 juni om 20:29
Ja ik geef je ook gelijk want waar ik even niet aan dacht was:dat toen ik in de jungle van Thailand was daar heel veel honden waren,en ik vond alle honden top! Maar 5reutjes vond ik de tofste,ik had ook een hele goede band met een reutje daar en nu merk ik dat pas.Ik merkte ook dat ik het toch ietsje leuker had met de reutjes dan met de teefjes,ik weet niet maar met de reu ging het lekkerder dan met de andere 7teefjes.ik denk toch dat ik ook de voorkeur geef aan mannen,weet het niet maar precies meer mijn type.dankjewel voor al je advies!(ken je habbeldebabbel op HP? Want nu volg ik haar nestje middenslag keeshondjes wit en ik moet zeggen het reutje,Bani bevalt me wel)PS:website en facebook habbeldebabbel=kupu mulia
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 02 juni om 20:05
Ik weet niet waarom, maar ik geef de voorkeur aan mannen... We gaan Pickles later waarschijnlijk ook laten castreren. Vraag je vader of hij de loopsheid niet vervelend vindt, want dat krijg je er natuurlijk bij als je een teefje kiest. Als hij het vervelend vindt, kies dan gewoon een reu. Je moet trouwens niet naar al die beweringen luisteren; Een teef trekt niet naar een man en een reu niet naar een vrouw; teven zijn niet aanhankelijker, verstandiger, trouwer en makkelijker op te voeden. Er zijn ALTIJD uitzonderingen. Groetjes Kitsune
honden page profiel daniquedanique schreef om 23 mei om 16:40
Ik heb alleen nog 1 vraagje dat ik eigenlijk bizar genoeg nodig heb om mijn vader te overtuigen:wat is nu het best later en als pup een reu of teef?
honden page profiel daniquedanique schreef om 13 mei om 20:16
Ja ik geef het niet op ,en praat nog eens met mama. Dankjewel dat je me al dit advies gaf,ik denk niet dat het nog zo lang duurt voor een pup uiteindelijk geven ze me toch een hond want ze weten hoeveel het voor mij betekent:D.
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 13 mei om 19:34
Hoe bedoel je, dogboek? Geef de hoop niet op. Vorig jaar wist ik ook zeker dat ik nóóit een hond zou krijgen (ik bedacht toen dat ik superveel honden ging hebben later, om het te compenseren :D)
honden page profiel daniquedanique schreef om 12 mei om 19:47
Ik denk niet dat ik een hond ga krijgen mijn mama zegt dat ze dat nooit van papa gedaan krijgt;(, Maar ik geef de hoop niet op! Ik denk dat als ze mij zo treurig zien dat ik het wel gedaan krijg na veel ,voor iets of zo
honden page profiel daniquedanique schreef om 12 mei om 19:21
Als er 1tje komt is het een teefje,ik heb mijn mama een bericht gestuurd wat ik allemaal voor een hond zal doen. (Zie ook versie mijn dogboek)
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 11 mei om 22:31
Nee, ik ken niet zo veel van de Tibetaanse Spaniël, laat staan dat ik goede fokkers ken. Overtuig eerst je ouders maar. Dan kan je naar de fokkers gaan, kijken of ze niet te veel pups tegelijk hebben, zijn gezond en vriendelijk etc... Van een site is dat niet zo goed te bepalen (een beetje wel maar ja) Scherpenheuvel is zo'n 40 km bij mij vandaan, ik woon in Limburg. Als jij ook in die richting woont wonen we eigenlijk dicht bij elkaar hè? :D
honden page profiel daniquedanique schreef om 11 mei om 13:47
Scherpenheuvel is bij ons hier 58 kilometer vandaan.
honden page profiel daniquedanique schreef om 10 mei om 20:18
Ze heeft nog niet echt geantwoord morgen vraag ik weer ik zal je dan het sturen
honden page profiel daniquedanique schreef om 10 mei om 20:14
Ja ik woon in belgië,heb jij soms nog bekende fokkers van tibetaanse spaniel?
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 10 mei om 18:50
Ach, dat black & tan teefje 'Indiana' is prachtig! <3 Maar ok, het gaat over de pups. 2 choco's die nog een baasje zoeken :D Een reutje én een teefje! Wat zei je moeder nu? (Woon je trouwens in België?? Want, Scherpenheuvel :D)
honden page profiel daniquedanique schreef om 10 mei om 17:13
Tibetaansesapniel.weebly.com
honden page profiel daniquedanique schreef om 10 mei om 17:12
Ik heb ewn site gevonden van pups:
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 09 mei om 21:05
Weet je, ik had vroeger een beagleteefje. Frijol (Frie-chol), heette ze. Beetje rare naam, Spaans voor 'Boontje'. Over het algemeen was ze lief, maar ze beet alles, álles kapot, scheet alles onder als er even niemand was (we hadden geen bench :S) en geen haar op haar lijf die er aan dacht om te luisteren. Tja, dat eigenwijs zijn hoort wel een beetje bij de beagle. Maar heel eerlijk? Ik ben toen ik 3 was naar Mexico verhuisd. Mijn meter toen ze op bezoek was (zij woonde nog in België) heeft ons in 2 weken overtuigd om een pup aan te schaffen. Volgens mij hadden mijn ouders geen idee waar ze aan begonnen. Nou dan krijg je dat. xD Intussen was ik terug naar België verhuisd. Frijol (en tegelijk mijn valkparkiet Emilio) hebben we achtergelaten bij onze poetsvrouw (die ook nog een Dalmaat pup had.) Mijn ouders zeiden me dat we Frijol en Emilio niet konden meenemen. Ik geloofde dat maar nu besef ik dat ze gewoon helemaal geen zin hadden om hen hierheen mee te nemen, want ja een huisdier kan toch op het vliegtuig? Wel 9000 km, maar toch. En zoek een goede, bekende fokker. Anders krijg je een tibetaantje met net zo'n karaktertrekjes als Frijol en misschien ook een bar slechte gezondheid :S Wat zei je moeder?
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 09 mei om 20:51
Hm. Een teef of een reu het braafst?... Nou, braaf zijn heeft niet zo veel met het geslacht te maken. Maar ik begrijp wat je bedoelt. Teefjes zijn over het algemeen onderdaniger. Dit hoeft niet altijd zo te zijn natuurlijk. Ze zijn ook kleiner en lichter. Maar teefjes hebben wel die irritante loopsheid. Je hond kan dan niet loslopen, niet naar de hondenschool, de reuen zullen constant op haar af willen lopen dus je moet uitkijken dat er geen dekking plaatsvindt, en de bloedvlekken krijg je er gratis bij (dit kan veel of juist heel weinig zijn.) Als je toch een teef aanschaft zou ik een loopheidsbroekje kopen, je weet wel, een soort 'pamper' voor honden zodat je niet al dat bloed in je huis vindt. Reuen zijn groter en zwaarder, (kunnen) dominanter, en ontsnappen als ze een loops teefje ruiken. Of je nu een teefje of reu kiest, als je geen pups wil is het handig om ze te laten steriliseren, dat levert veel voordelen! Teefje steriliseren - Geen ongewenste pups - Geen schijndracht - Kleinere kans op melkkliertumoren (hoe sneller je het doet, hoe minder kans je teefje heeft om het te krijgen. Als je het vóór de eerste loopsheid doet ligt de kans zelfs op 0,05%! Heel laag dus) - Geen kans meer op baarmoederontsteking - Geen kans meer op tumoren in de eierstokken en baarmoeder - En de kans op suikerziekte wordt kleiner Reu (castratie/sterilisatie) - Minder kans op aandoeningen van de testikels of prostaat - Minder agressief of dominant (agressie en dominantie is niet hetzelfde)
honden page profiel daniquedanique schreef om 08 mei om 14:53
Kitsune, Weet jij wie het braafst is?,:een teef of een reu?
honden page profiel daniquedanique schreef om 08 mei om 14:47
Als je bij mijn foto's kijktdan staan daar 2 tibetaanse spaniël pups die nog een baasje zoeken,als ik het mag zou ik daar wel eens willen kijken voor een pup.
honden page profiel daniquedanique schreef om 08 mei om 14:42
Sevens zal ik nog eens vragen of ik echt geen hond mag.(aan mama). En over hondennamen zal ik eens kijken,die stuur ik dan wel zo.X
honden page profiel daniquedanique schreef om 08 mei om 14:40
Ja ik heb al aan mijn mama gevraagd welk ras zij het mooist vond en zei vond ook de tibetaanse spaniel het best.Ondertussen Heeft mijn hart dat ras al te pakken,dus als er eentje komt dan is het een tibetaanse spaniël.
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 08 mei om 14:19
En wat vind je leuke hondennamen?? ;)
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 08 mei om 13:44
Ik denk dat de tibetaanse spaniël beter in het plaatje past dan de Kromfohrländer. Drie keer per dag een blokje om en wat spelen in de tuin vinden ze voldoende, Kromfohrländer heeft wel wat meer nodig
honden page profiel daniquedanique schreef om 07 mei om 15:01
Ja mijn mama vond de tibetaanse spaniel heel tof. En vlinderhondje/nachtvlinderhondje heb ik ook naar gekeken .
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 07 mei om 14:18
Ik zie nu pas je bericht, vond je mama de hondjes leuk? Goed dat ze ziet dat je je er zo mee bezig houdt ;)
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 07 mei om 14:17
Zo uit mijn hoofd, misschien een Cavalier King Charles Spaniel? Een Papillon oftewel Vlinderhondje past ook vind ik. Er bestaat ook het 'Nachtvlinderhondje', die hebben hangende oortjes, het Vlinderhondje heeft staande oortjes. Of een middenslag poedel, als je de grootte van de Kromfohrländer leuk vindt? Dit over de lichaamsbeweging van de poedel: "De poedel heeft gemiddelde lichaamsbeweging nodig. Bij een goed opgebouwde conditie kunnen ze echter grote inspanningen aan. Zeker 1 keer per dag moeten ze even kunnen spetteren, waarbij ze in korte tijd zeer veel energie loslaten." Als je veel gaat wandelen moet je niet bij rasgroep 9 blijven, lijkt mij, maar als je dat wil is het natuurlijk ook heel goed.
honden page profiel daniquedanique schreef om 07 mei om 11:44
Tibetsaanse spaniel Kun jij anders er nog een paar opnoemen die wel passen voor mij?(rasgroep 9)
honden page profiel KitsuneKitsune schreef om 07 mei om 11:28
O ja? Welke rassen dan?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

danique heeft 71 ontvangen.

Berichten en online status
danique was voor het laatst online 7 jaar, 8 maanden, 1 weken, 5 dagen, 10 uur, 52 minuten, 2 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^