Over Fíli

honden foto van Fíli Hallo, mijn hond heet Fíli en ze is nu bijna drie jaar oud. Ik heb haar gevonden op de site van DZG, dierenhulp zonder grenzen. Ze komt uit Zakynthos , Griekenland. Ze is ongeveer een kruising tussen Border Collie, Hazewind en Stabbij... We hebben veel plezier van haar.... Paar dagen terug was ze nog even mank aan haar voorpootje, maar uit de rontgenfoto bleek gelukkig geen breuk of scheur te zitten. Ik vond het wel fijn dat ik haar vast mocht houden tijdens de foto, wat blijkbaar niet altijd mag. Ik had natuurlijk beschermend schort aan tegen de straling. Ze heeft nu nog even het medicijn Rimadyl 100mg voor de zekerheid, maar ik probeer zo veel mogelijk alles op de natuurlijke manier op te lossen. Doordat ze Collie achige is, kan ze ook niet overal tegen. Hier kwam ik ook achter toen ze klein was. Ze had wat paarden poep gegeten die waarschijnlijk net ontwormt was, waardoor dat middeltje nog in de paarden poep zit. Fíli was bijna dood geweest, als ik niet zo snel naar de d.arts was gegaan, waar ze haar weer "opgepept"hebben met infuusje. Het was een akelige ervaring!  Maar dus opgepast, zou ik zeggen voor wat je Collie eet... Tijdens haar sterilisatie heb ik ook aangegeven aan de d.arts dat ze oppassen met de reguliere narcose, omdat ze wat Hazewind ras heeft, deze kunnen daar niet goed tegen.... Zo, al doende en al lezende, heb ik veel geleerd.
Mijn interesse gaat ook uit naar het lezen van advies door Monique Bladder en Tannetje Koning. Ik heb een titer-bepaling laten doen bij haar.... Op intenet heb ik ook iets gevonden voor de wat langere hondenrassen, tuigjes voor Hazewinden, die extra lang worden gemaakt op maat... Mocht iemand interesse hebben, wil ik deze link wel doorgeven.
Dit was even een soort van alles wat bericht over een griekse prinses :-)

Krabbels aan Fíli

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef om 05 april om 16:35
Mijn Bacchus lijkt erg op jouw fili. Hij komt ook uit Griekenland, ook via dzg. Hij is nu bijna 2 jaar. Volgens mij is dit soort hondje veel voorkomend in Griekenland.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Fíli heeft 42 ontvangen.

Berichten en online status
Fíli was voor het laatst online 6 jaar, 11 maanden, 3 weken, 6 dagen, 21 uur, 26 minuten, 30 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^