Over abmiS

honden foto van abmiS abmiS heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan abmiS

honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 08 augustus om 10:40
Inderdaad, het is onze eigen hond. Met de hond van iemand anders zal ik niet snel aan het werk gaan, omdat ik vind dat de begeleider zelf met zijn/haar eigen hond aan de slag moet. Dit kan natuurlijk wel met aanwijzingen van iemand anders, als de hondenbaas het zelf niet helemaal kan. Maar met meerdere honden neem ik aan dat u ook plezier eraan beleeft om met de dieren te werken.
honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 07 augustus om 10:33
Je houdt van de grotere rassen zo te zien. Maar iedere hond is gemaakt om te werken. Alleen ligt het er aan wat voor werk je ermee doet, want het moet wel werk zijn waar de hond naar zijn aard zichzelf in kan vinden. Daarom doe ik met Bailo, naast de huis-tuin- en keukenopdrachten ook dingen als apporteren, speelgoed opruimen, zoekopdrachten, een spoortje uitleggen, hindernisjes nemen, een oefening doen op een saxofoonstukje dat ik zelf speel. In totaal kent hij in ieder geval 30 opdrachten. Maar we werken alleen maar samen omdat via het werk de ondelinge band zo lekker wordt verstevigd. Succes dus met uw 'hondenwerk'.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

abmiS heeft 141 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van abmiS zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
abmiS was voor het laatst online 3 jaar, 3 maanden, 2 weken, 1 dagen, 3 uur, 17 minuten, 6 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^