HondenPage baasje Céline

Over Céline

honden foto van Céline Hoi ik ben Céline 24 jaar, en zoals (waarschijnlijk) iedereen op deze site: dol op honden!

De hond waarmee ik ben opgegroeid is helaas zo'n 2 jaar terug overleden. Daarna heb ik besloten dat het me leuk leek om een hond voor een stichting op te vangen. Het werd een Roemeens hondje, Suzy van 2 jaar oud, en ze was al na drie weken geadopteerd.

Ik vond het zo'n leuke en bijzondere ervaring dat ik het nog een keer wilde doen. Het tweede hondje was Jet van 6 maanden oud, nog een echte ondeugende pup. Hij werd na ongeveer 2 maanden geadopteerd.

Ondanks het verdriet en gemis als een opvanghond geadopteerd is, vind ik het zo mooi om op deze manier een hond te kunnen helpen. Honden uit Roemenië hebben vaak allerlei vervelende en soms afschuwelijke dingen meegemaakt, en toch zit er nog zoveel liefde en vertrouwen in, dat vind ik echt bijzonder. Het doet me goed om een opvanghond iedere dag te zien groeien, van dat schuwe hondje bij aankomst in Nederland, naar een vrolijke knuffelkont als ze geadopteerd worden!

Komende zomervakantie ga ik voor de derde keer een hond uit Roemenië opvangen en ik kijk er nu al naar uit!

Krabbels aan Céline


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Céline heeft 27 ontvangen.

Berichten en online status
Céline was voor het laatst online 5 jaar, 6 maanden, 2 weken, 1 uur, 23 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^