Over Nikki

honden foto van Nikki Ik ben 25 jaar oud en kom uit de bollenstreek (Zuid-Holland).

Manu is mijn Siberische Husky reu (intact) van 30-04-2013 en de grootste en liefste clown die je maar tegen kan komen. Ik heb hem vanaf pup en hij is mijn eerste hond.
Hij is flink voor een Husky, namelijk 32 kg en bijna 70 cm hoog.

Uma is een Podenco Ibicenco teef die 10-02-2015 uit Spanje is gekomen. Het was de bedoeling dat ik haar op zou vangen maar natuurlijk mag ze blijven. Ze is echt mijn engeltje en een ware dame. Uma is ook rond de 2 jaar oud.

Mijn honden zijn mijn grootste hobby. Al mijn vrije uren gaan naar de honden en af en toe ga ik nog wat leuks doen samen met mijn leuke vriend.
Ik werk fulltime in de marketing voor een huisdierwinkelketen. Ik doe daar productkeuze en de marketing zowel online als in flyers/kranten e.d.

Ik woon in een leuk appartement vlakbij strand. Ik ben 1 straat verwijderd van een losloopgebied waar ik veel tijd met de honden doorbreng. Met Manu, de Husky, fiets ik dagelijks zodat hij wat "tembaar" blijft. Binnenkort wil ik met beide honden gaan steppen en mijn vriend cani-cross.
Verder heb ik altijd heel veel paardgereden en weet ik nog best wat van. Ik ben er 2 jaar geleden mee gestopt toen ik naar Frankrijk verhuisde. Dit omdat er in de paardenwereld heel veel leed zit wat niet eens verborgen wordt maar als normaal wordt gezien.

Krabbels aan Nikki

honden page profiel Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & LunaPauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna schreef om 26 februari om 14:32
Ik zag de profielfoto en dacht gelijk, heeeee die honden die ken ik! Manu van het hondenforum :) Wat zijn het toch knapperds!
honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola schreef om 26 februari om 14:10
welkom met je 2 leuke hondjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nikki heeft 239 ontvangen.

Berichten en online status
Nikki was voor het laatst online 8 jaar, 8 maanden, 2 weken, 6 dagen, 15 uur, 23 minuten, 37 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto 07-2015 op de omheinde dijk in Monster honden foto Mooie man honden foto
Nikki heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Sneeuw!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^