HondenPage baasje Meghan & Demi

Over Meghan & Demi

honden foto van Meghan & Demi In oktober 2013 besloot ik om 8 maanden rond te reizen. Waaronder naar Australië waar we 6 maanden bleven. 3 maanden daarvan verbleven wij op een boerderij in Western Australia. Ze hadden daar 4 honden. Een dolmatier, een poedel en 2 kelpies. Op een avond vroeg ik of wij een hond mee mochten nemen naar het huisje waar wij sliepen (5 km verderop maar nog steeds op het erf). Ze hadden gezegd dat we Demi wel mee mochten nemen. Vanaf dat moment dat wij haar 1 avond mee hadden genomen was ze niet meer bij ons weg te slaan. Zodra wij naar de auto liepen sprong ze op en rende ze naar de auto om vervolgens door het kapotte raam naar binnen te springen. Ze volgde me overal! Ik was natuurlijk ook helemaal verliefd op haar. ;-) We wilde toch eerst nog wat meer zien van Australië dus moest ik haar voor 5 weken missen. We zouden later terug komen om nog een maand te blijven. Voordat we weggingen had ik haar een kluifje gegeven.
Na 5 weken rondgereisd te hebben waren we weer terug op de boerderij Dem was helemaal door het dolle heen ze rende rondjes, sprong op en af de auto en ging vervolgens op mijn schoot liggen. Een dag later kwam ze ineens met het kluifje aangelopen die ik haar 5 weken geleden had gegeven en at hem op.
Ik kon haar daar natuurlijk niet achterlaten. We gingen eerst nog naar Amerika en een maand later werd ze ''opgestuurd.'' Ze hoefde gelukkig alleen een rabiës enting en een chip en ze kon zo mee. Eenmaal hier aangekomen had ze natuurlijk nog nooit een fietser gezien of überhaupt zo veel drukte. Toch kon ze zich super aanpassen! Demi is hier sinds juni 2014 en is in maart 2 jaar oud. Het is een working kelpie helemaal uit Australië. ':-)

Krabbels aan Meghan & Demi


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Meghan & Demi heeft 75 ontvangen.

Berichten en online status
Meghan & Demi was voor het laatst online 5 jaar, 1 maanden, 1 weken, 2 dagen, 22 uur, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^