Over George en Mary Wattilete

Hai Linda, Ik heb een paar vragen, waar ik eigenlijk mee zit. Ik heb een mooie rottweiler gehad, ik moest hem helaas met pijn in mijn hart in laten slapen.( 15-01-2015 j.l.) Maar ik heb een vraag over hoe miltkanker en leverkanker zo snel kunnen woekeren. Mijn hond Enyo had vorig jaar november een wond aan zijn middelste teen(linker poot) Wij waren na een week pas achter, dat hij er zo'n last van had en hij had er regelmatig aan zitten likken, wij zagen dat het ontstoken raakte. En hebben in die week een afspraak bij de dierenarts gemaakt .Hij kreeg daarna eerst 2 weken algemene antibiotica en na een biopt, nog eens 6 weken gericht (clindoral)antibiotica. Daarna zijn wij gestopt ermee, omdat de teen maar niet wilde genezen en dik bleef. De dierenarts overweegde om de teen te amputeren. Wij zeiden, dat wij nog moesten overleggen en wilden deze keer via de natuurlijke dierenarts produkten geven om het immuunsysteem zijn werk te laten doen. Wij gaven toen 'grape seed'een sterk natuurlijk antibiotica kuur en daarbij yuca tinctuur iets tegen ontstekingen en bacteriedodend. Maar toen gebeurde het, mijn hond ging niet meer eten en hij at altijd graag( 1 kilo vlees per dag) Zelfs zijn lievelingseten niet meer. wel raar op dat moment, en hij begon te vermageren. En op een gegeven moment plaste hij binnen in huis, wat hij nooit deed. De dag daarna plaste hij nog bloed erbij, en toen hadden wij een afspraak gemaakt bij de dierenarts op 12-01-2015 j.l., er werd van zijn plas een monster genomen en een x-ray van zijn borst en daarna een echo van zijn onderbuik van de lever en milt zaten, en de dierenarts was zeer verontrustend, want hij zag dat er grote vlekken zaten op de lever en de milt. Mijn vraag is dan: is er een verband met het te lang geven van antibiotica, waardoor de darmflora en immuunsysteem slechter worden en waardoor er kankercellen zich zo snel kunnen manifesteren? Want ik vind het zo snel gaan allemaal. Niet te bevatten en dan denk je nog, dat het om een simpele wondje aan de teen gaat. Ik vind het ook fijn om het van me af te schrijven, want ik mis hem heel erg mijn mooie vent en maatje.!!!!! met vriendelijke groet George Wattilete

Enyo was mijn mooie vent Rottweiler, 9 jaar en 7 maanden geworden.
Hij was een geweldige, waakzame, maar ozo lieve hond voor mijn vrouw, mijn kinderen en mijn kleinkinderen en aanhang. Hij was een eerlijke Rottweiler niet vals maar correct in zijn handelen.
Wij hadden veel van hem genoten en hadden veel plezier aan hem beleefd. Zo lief voor ons!!!!
En zo trouw en de liefde van hem was onvoorwaardelijk, iets wat GOD in een hond heeft ingebracht, daar kunnen mensen nog van leren!!!!!

Ik weet nu wel, dat ik geen rotzooi medicijnen zal nemen meer in de toekomst.( met al hun bijwerkingen)
Want zodra, je immuunsysteem plat ligt door de antibiotica, dan heeft de kanker of allerlei ziektekiemen of bacterieen vrij baan.
Dat was dus gebeurt bij mijn hond helaas!!!
Dus mensen laat je immuunsysteem het zelf oplossen en versterk het via natuurlijke producten, ze zijn er niet voor niets, voor alle ziekten is een oplossing vanuit de  natuur.

Krabbels aan George en Mary Wattilete

honden page profiel fedorfedor schreef om 07 februari om 19:41
Wauw wat een mooie hond!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

George en Mary Wattilete heeft 40 ontvangen.

Berichten en online status
George en Mary Wattilete was voor het laatst online 4 jaar, 6 dagen, 8 uur, 49 minuten, 57 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^