HondenPage baasje Bert & Petra van der Sluis

Over Bert & Petra van der Sluis

honden foto van Bert & Petra van der Sluis Wij zijn Bert, Petra, Terence, Mike en Michelle van der Sluis, woonachtig in Groningen.
Onze Duitse doggen zijn onze vrienden, kinderen, passie en liefde. Wij houden van onze Duitse Doggen zoals je van kinderen zou houden, inruil daarvoor geven onze Duitse Doggen ons hun onvoorwaardelijke liefde en warmte die met geen pen is te beschrijven. Zoals wij vaak zeggen: “Een dag zonder Duitse Dog is een dag niet geleefd”.
In 1987 hebben wij onze eerste Duitse Dog “grijstijger” Rosco (1987 – 1992) in huis gehaald, een fantastisch lieve, speelse kameraad en ons 1 ste  hondenkindje. Rosco heeft ons wel geleerd hoe broos een Duitse Dog kan zijn, maar ook de liefde, toewijding en zachtaardigheid die deze honden reuzen kunnen geven! Rosco is helaas maar 5 ½ jaar bij ons geweest. Het intense verdriet bij zo’n groot verlies valt altijd zwaar! Wat rest zijn momenten die wij samen hebben gedeeld en altijd in ons hart blijven voortleven.
In 2012 hebben wij weloverwogen besloten om onze eigen Artemis Giants bloedlijn te gaan fokken. Artemis is de Griekse Godin van de Jacht, Maan en Vruchtbaarheid. Onze Giants wonen bij ons in huis als echte huishonden. Wij willen af en toe een nest fokken uit ouderdieren op GezondheidKarakter en Ras standaard. Ouderdieren moeten voldoen aan het Vereniging Fok Regelement (VFR) van de NDDC en/of bij een buitenlandse dek-reu aan de geldende eisen uit het land van registratie.
Onze Duitse Doggen worden jaarlijks getest op Dilatieve Cardiomyopathie (DCM = hart), 2 jaarlijks op ECVO (ogen), verder zijn ze getest op heupdysplasie (HD), Elleboogdysplasie (ED) en DNA Colour Coat.
De pups krijgen een Stamboom van de Raad van Beheer, de benodigde inentingen en wormkuren.
De bevalling gebeurt gewoon bij ons in huis. Dit gebeurt op een manier die de moederhond géén stress geeft. Iedere pup wordt in huiselijke kring op een positieve manier gesocialiseerd. Na 9/10 weken mogen de pups, met levenslange fokker support, het nest verlaten.
Bert & Petra van der Sluis

Krabbels aan Bert & Petra van der Sluis

honden page profiel Bert & Petra van der SluisBert & Petra van der Sluis schreef om 01 februari om 10:01
"Imagine having a Great Dane of your dreams…… everyday”

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Bert & Petra van der Sluis heeft 33 ontvangen.

Berichten en online status
Bert & Petra van der Sluis was voor het laatst online 7 jaar, 9 maanden, 3 weken, 5 dagen, 5 uur, 24 minuten, 19 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^