HondenPage baasje arie van den brink

Over arie van den brink

honden foto van arie van den brink Hallo hondenliefhebbers.Ik ben Arie ,ben 62 jaar en ga binnenkort samenwonen met Moon mijn vriendin waarmee ik al bijna 6 jaar een LAT relatie heb.Ik woon in Lent bij Nijmegen en werk nu 40 jaar bij Innovio papers in Nijmegen.Helaas heb ik in maart dit jaar na 13 jaar afscheid moeten nemen van mijn trouwe labrador Max waar ik nog steeds verdriet van heb.
In april zijn er twee nieuwe maatjes in ons leven gekomen. Lemmy en Clooney.Ze zijn alle twee kruisingen Stafford/Dalmatier en zijn 5 jaar jong.We hebben ze via de stichting Siac geadopteerd uit Spanje.Ze zijn altijd samen geweest en zijn echte maatjes.Ze kunnen niet zonder elkaar vandaar dat we ze alle twee genomen hebben.Het zijn twee heerlijke honden en we hebben er veel plezier van.Dit neemt niet weg dat we Max nog erg missen maar het helpt wel om het gemis te verwerken.De honden zijn kerngezond en heel actief.We gaan dan ook minstens 4 keer in de week met ze naar de bossen waar ze lekker met andere honden kunnen rennen en spelen.
 
Nou ,dit is zo'n beetje mijn verhaal en hoop hier een leuke tijd te hebben.
Greetz Arie en Moon.
 

Krabbels aan arie van den brink

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti schreef om 25 september om 22:47
Welkom op HP! Wat een bijzonder honden! Zo leuk de een met de vacht van een dalmaat en de bouw van een stafford, en de ander de vacht van een staff en de bouw van een dalmaat! Super gaaf! :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

arie van den brink heeft 74 ontvangen.

Berichten en online status
arie van den brink was voor het laatst online 5 jaar, 7 maanden, 3 weken, 4 dagen, 6 uur, 12 minuten, 4 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^