HondenPage baasje Dori

Over Dori

honden foto van Dori Hallo, we hebben lang een dwergsnauzer gehad en toen we die in moesten laten slapen omdat hij door ouderdom erg ziek was, dachten we geen hond meer te nemen. Maar na 3 weken besloten we dat we gewoon niet zonder hondje kunnen. Vanaf april is Micky toen in ons huis gekomen. Hij is een Malthezer reutje, was de laatste uit het nestje en een beetje bang. Hij is erg lief maar geen held.
Sinds half november hebben we Jade erbij genomen. Zij is Malthezer teefje en heeft een heel ander karakter als Micky. Ze is niet zo bang en hoewel ze nog een stuk kleiner is als Micky zal ze wel de leiding gaan nemen op den duur.
Micky is echter veel zekerder van zichzelf geworden en laat zich niet op zijn kop zitten. Op dit moment is niet duidelijk wie nou de leider is. Ik denk dat ze elkaar in evenwicht brengen.
Het is heel leuk om te zien hoe ze met elkaar en met ons omgaan. Micky is heel lief maar heeft altijd wat tijd nodig als hij een commando krijgt om het ook uit te voeren. Jade kan heel bitchy doen maar luistert heel goed en heeft iets snel door. Ze is wat slimmer als Micky.

Krabbels aan Dori

honden page profiel Annet met Lukie & MacyAnnet met Lukie & Macy schreef om 23 januari om 16:49
Hoi! Wat toevallig dat jullie een dwergschnauzer hebben gehad en nu maltezers hebben, ikzelf heb 2 hondjes, beide kruising maltezer x dwergschnauzer! Wat een schatjes zijn Micky en Jade :)
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 22 januari om 17:47
Verrgeet potdoriei nog ...dag Jade , zegt Lance :-)
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 22 januari om 17:45
Dag Dori , dag Micky zegt Lance :-)
honden page profiel DoriDori schreef om 22 augustus om 10:33
Hallo, mijn naam is Dori. Sind april hebben we een Malthezer puppy. Zijn naam is Micky en hij is nu bijna 7 maanden.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Dori heeft 44 ontvangen.

Berichten en online status
Dori was voor het laatst online 2 jaar, 4 maanden, 1 dagen, 21 uur, 52 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^