HondenPage baasje Chantal

Over Chantal

honden foto van Chantal Al mijn hele leventje ben ik gek op honden. alle hondenrassen hebben wel wat leuks maar voor mij steekt echt de border collie er boven uit. Ik ben opgegroeid met Labradors, en een Canadeese (zwisterse) witte herder). Toen ik eenmaal samen ging wonen, en een huisje gekocht had begon het steeds meer te kriebelen om eindelijk een border collie in huis te nemen. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen (een dochtertje van 3 en een zoontje van 6 maand). vorig jaar Augustus konden we dan eigelijk mijn eigen Border collie ophalen. Zo lang uitgekeken na het moment en het nestje helemaal vanaf dag 1 zien opgroeien. niets is mooier als dat kleine spul groot zien worden. Inmiddels zijn er plannen voor nog een border collie en schrijven ons binnen kort in op de wachtlijst. 

Abby en ik gaan gezellige iedere maandagavond lekker naar de gehoorzaamheids cursus, hoewel we ons beide een beetje vervelen is het nodig om door te mogen stromen naar de behendigheid (naja we hebben iig lekker wat te doen).  ook gooien we lekker samen frisbees. wat abby helemaal geweldig vind.  binnenkort wil ikergens starten met schapendrijven dit lijkt me echt super om te doen.

Naast abby hebben we ook nog een caafje genaamd Billy en een visje die mijn dochter Meneer blub de vis heeft genoemd.

Krabbels aan Chantal


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Chantal heeft 32 ontvangen.

Berichten en online status
Chantal was voor het laatst online 9 jaar, 6 maanden, 3 weken, 4 dagen, 4 uur, 37 minuten, 52 seconden geleden

Honden Foto's

Chantal heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^