HondenPage baasje Soor & Mocha

Over Soor & Mocha

honden foto van Soor & Mocha Mocha (spreek uit: Mokka)  is een herplaatser. Toen ze ruim 4 maanden jong was heb ik haar overgenomen. Flinke rit vanuit Amsterdam naar Zwolle gemaakt om haar op te halen. De klik was er meteen. Na een paar weken zijn toch twijfels opgedoken, waarover ik op het hondenforum een topic heb geplaatst (onder naam Somo). Ik droomde namelijk altijd over een Franse Bulldog, toch liet ik mij verleiden om Mocha in huis te nemen, omdat ik zeker wist dat ik voor haar niet allergisch zou zijn en omdat het goed voelde. Na het openen van het topic heb ik veel adviezen en steun gekregen en ik weet inmiddels dat twijfels in het begin heel normaal zijn. Ik werk nu aan het opbouwen van een band met Mocha. Ze komt in ieder geval niks te kort! Het is een lief, speels en eigenwijs Shih Tzu meisje. Vanwege haar kleuren heb ik haar Mocha genoemd, afgeleid van een lekkere Mochaccino ':-)

Krabbels aan Soor & Mocha

honden page profiel Soor & MochaSoor & Mocha schreef om 12 juli om 12:09
Hoi Deborah, een hondje laten inslapen is altijd erg verdrietig. Ik hoop dat je dat een plekje kunt geven. Toch ben ik blij dat je nu een Shih Tzus hebt, wat je graag wilde. Is zij/hij ook zo eigenwijs??
honden page profiel DeborahDeborah schreef om 08 juli om 13:48
Hoi soor ik ben blij om te lezen dat het goed komt en dat de band tussen jou en mocha groter word. Ik heb altijd een shi tzu gewild maar 9 jaar geleden kwam er ook een herplaatser op mijn pad (verhaal staat bij je topic) die heb ik 9 maanden geleden met veel verdriet moeten inslapen heeft lang geduurd voor ik weer een nieuw hondje wilde maar nu heb ik eindelijk een shi tzu.
honden page profiel Soor & MochaSoor & Mocha schreef om 06 juli om 19:13
Hoi Berthy, Willemijn en Anny en Lance, bedankt voor de complimenten en positieve woorden. Ik begin ook steeds meer het gevoel te krijgen dat het wel goed zit. Kruisingen met Shih Tzu zijn ook leuk Berthy. Mijn oppashond is Shih Tzu X Maltezer en zo ben ik er dus achter gekomen dat ik niet allergisch ben. Was even een risico om een pure Shih Tzu in huis te nemen, maar ook daarop dus geen reactie! Het komt allemaal goed :-)
honden page profiel BerthyBerthy schreef om 05 juli om 16:12
Ohhh Soor wat een leuk hondje! Ik heb zelf een kruising met een Shih Tzu. Ze zijn zo leuk ... geniet ervan. Die twijfel gaat wel weg. Er moet een band opgebouwd worden en als die er eenmaal is, wil je nooit meer een ander hondje. Ik weet het zeker. Ze maken je leven zo veel leuker! Ga samen leuke dingen doen en alles komt goed! Veel plezier samen
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef om 05 juli om 13:24
Welkom jij ... wat een mooi hondje heb je. dat wordt jouw knuffel, en geloof me maar, straks wil je haar niet meer kwijt.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 05 juli om 12:41
Daar heb je een Mochaccinootje , een juweeltje. Lekkere koffie maar ook lekker hondje. Komt goed :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Soor & Mocha heeft 48 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Soor & Mocha zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Soor & Mocha was voor het laatst online 4 jaar, 10 maanden, 5 dagen, 16 uur, 43 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^