HondenPage baasje Suzanne

Over Suzanne

honden foto van SuzanneHallo ik ben Suzanne , ik ben 35 jaar oud en ik had 2 honden . Een kruising labrador /heidewachtel Dusty genaamd . Dusty is nu inmiddels overleden tgv epilepsie .Verder hebben we nog de 10 maanden oude Balou, een kruising keeshond /chihuahua . Binnenkort gaat Saro ons gezinnetje uitbreiden . Saro is net als Balou een kruising keeshond/chihuahua en is nu 11 weken oud.
Voor mijn man en ik zijn onze honden onze kindjes omdat wij zelf geen kinderen hebben.
Ik ben als kind altijd al opgegroeid met honden en kan me ook geen leven zonder die schatten voorstellen.

Krabbels aan Suzanne


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Suzanne heeft 76 ontvangen.

Berichten en online status
Suzanne was voor het laatst online 4 jaar, 6 maanden, 5 dagen, 17 uur, 16 minuten, 26 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Lekker samen luieren in de bench. honden foto Dit is afgelopen zomer 2013 geweest toen we op vakantie waren in de Eifel in Duitsland. Toen hadden we nog alleen Dusty. De dag dat we terug kwamen van deze vakantie heeft Dusty een speelmaatje gekregen Balou genaamd. Balou was toen 10 weken oud dus we mochten hem nog niet mee nemen op vakantie in buitenland ivm rabiës inenting die mogen ze pas hebben met 16 weken. Daarom maar eerst op vakantie gegaan. Maar wat hebben een super vakantie gehad. We zijn in das hundeparadies geweest dat zijn vakantie huisjes helemaal op honden gericht. Dus een fatsoenlijk omheinde tuin een grote speelweide en omheind bos. Een paradijsje voor onze Dusty en voor ons. 
Je ziet op de foto hoe dusty geniet van alles. Dusty is inmiddels op 4 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van epilepsie. honden foto Ik en mijn man waren jarig en tsja dan is al dat lekkers op tafel toch wel heel erg verleidelijk he.  Dusty heeft zo een lange tijd bij mijn vader gezeten in de hoop dat die even niet deed op letten!  En heel af en toe kwam er toch een stukje worst van dat schaaltje af richting Dusty . Dusty en pap zijn vrienden eeuwig hahaha.
honden foto Hier ons dieven duo! Dusty heeft hier een Negerzoen gestolen van het aanrecht ! honden foto Dit is Saro een kruising keeshond/chihuahua. Saro is hier nog een jonge pup van 9 weken oud. Saro komt 24 Maart ons gezinnetje uitbreiden en is dan 11 weken oud. honden foto Ons kerstkindje!
Suzanne heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Dusty en Balou


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^